Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9/28/2016 at 15:33, ☺︎ Juan ☺︎ рече

307s2ro.jpg

Питање - који VNC клијент за iPad је најбољи?

И која је ово верзија распбиана? Нешто ми необично изгледа...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

20 minutes ago, Grizzly Adams рече

Питање - који VNC клијент за iPad је најбољи?

RealVNC ми се највише свиђа, али једино са Mocha VNC (Lite) могу да видим показивач миша на iPad-у (није баш ергономски користити прсте). Ово с мишем је једино релевантно ако на серверској RPi страни користиш x11vnc који омогућава да стримујеш display :0, тј. ”главну” X сесију коју видиш и на физичком дисплеју, ако га има. Ако користиш tightvnc сервер, онда се увек креира нова X сесија која се стримује (на пример на display :1), па миша свакако не можеш да видиш. Померањем миша помераш показивач на главној сесији која се види на физичком монитору, али не и на стримованој. 

Иначе, купио сам антеницу да бих користио RPi као Access Point и Wireless Repeater као што си ми предложио, само се нисам још наканио да инсталирам драјвере и подесим све шта треба. 

20 minutes ago, Grizzly Adams рече

И која је ово верзија распбиана? Нешто ми необично изгледа...

Ова последња стандардна, само су је мало нашминкали. Било много ружно пре.

https://www.raspberrypi.org/blog/introducing-pixel/

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

RealVNC ми се највише свиђа, али једино са Mocha VNC (Lite) могу да видим показивач миша на iPad-у (није баш ергономски користити прсте). Ово с мишем је једино релевантно ако на серверској RPi страни користиш x11vnc који омогућава да стримујеш display :0, тј. ”главну” X сесију коју видиш и на физичком дисплеју, ако га има. Ако користиш tightvnc сервер, онда се увек креира нова X сесија која се стримује (на пример на display :1), па миша свакако не можеш да видиш. Померањем миша помераш показивач на главној сесији која се види на физичком монитору, али не и на стримованој. 

Супер, одприлике исто сам сконтао, ал` реко да проверим.

14 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Иначе, купио сам антеницу да бих користио RPi као Access Point и Wireless Repeater као што си ми предложжио, само се нисам још наканио да инсталирам драјвере и подесим све шта треба. 

То је замлаћено мало... Успео сам да подесим, па сам после нешто пореметио и сад опет не ради. :(

16 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Ова последња стандардна, само су је мало нашминкали. Било много ружно пре.

https://www.raspberrypi.org/blog/introducing-pixel/

Ви`ш, нисам пазио на часу... Upgrading!

Носим два комада са собом. Један користим као IP камеру, а други убодем у HDMI на TV да гледам серије. ;)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

image.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Clip_12.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sekvoje...

izgled_75.jpg

Подели на овим сајтовима

U znaku filma koji nam dolazi... :)

izgled_76a.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Isto u znaku filma, samo bolja tapeta...

Clip.jpg

Подели на овим сајтовима

Na XP-u Star Wars, a na 7-ci jedna fina zima...

Clip_2.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

А шта држиш на 95-ици, конзерво једна? :ani_biggrin:

Lako je vama kapitalistima, mozete uvek da kupite novo, mi jadni proleteri smo osudjeni na proslos`...

Ali bez sale, ako budem uspeo da namaknem neki zlatnik da promenim harddiska, osim ova dva prozorceta ubacicu jos jedno 2-3 linuxa u multiboot. Mnogo volem da imam svega i svacega, i da sve bude sredjeno i pod ruku. Na 7-ci radim i ucim, na XP-u se igram kad ima sta, gle`m filmovi & serije, i tako to. Mora covek da bude praktican...

Подели на овим сајтовима

Ne znam koliko se vidi, to je Windows 7

Capture.JPG

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

3fb0b9061a6144b0ba80df0546c0cb5d.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...