Grizzly Adams Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 9/28/2016 at 15:33, ☺︎ Juan ☺︎ рече Питање - који VNC клијент за iPad је најбољи? И која је ово верзија распбиана? Нешто ми необично изгледа... -Владимир-, PredragVId and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 20 minutes ago, Grizzly Adams рече Питање - који VNC клијент за iPad је најбољи? RealVNC ми се највише свиђа, али једино са Mocha VNC (Lite) могу да видим показивач миша на iPad-у (није баш ергономски користити прсте). Ово с мишем је једино релевантно ако на серверској RPi страни користиш x11vnc који омогућава да стримујеш display :0, тј. ”главну” X сесију коју видиш и на физичком дисплеју, ако га има. Ако користиш tightvnc сервер, онда се увек креира нова X сесија која се стримује (на пример на display :1), па миша свакако не можеш да видиш. Померањем миша помераш показивач на главној сесији која се види на физичком монитору, али не и на стримованој. Иначе, купио сам антеницу да бих користио RPi као Access Point и Wireless Repeater као што си ми предложио, само се нисам још наканио да инсталирам драјвере и подесим све шта треба. 20 minutes ago, Grizzly Adams рече И која је ово верзија распбиана? Нешто ми необично изгледа... Ова последња стандардна, само су је мало нашминкали. Било много ружно пре. https://www.raspberrypi.org/blog/introducing-pixel/ Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 14 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече RealVNC ми се највише свиђа, али једино са Mocha VNC (Lite) могу да видим показивач миша на iPad-у (није баш ергономски користити прсте). Ово с мишем је једино релевантно ако на серверској RPi страни користиш x11vnc који омогућава да стримујеш display :0, тј. ”главну” X сесију коју видиш и на физичком дисплеју, ако га има. Ако користиш tightvnc сервер, онда се увек креира нова X сесија која се стримује (на пример на display :1), па миша свакако не можеш да видиш. Померањем миша помераш показивач на главној сесији која се види на физичком монитору, али не и на стримованој. Супер, одприлике исто сам сконтао, ал` реко да проверим. 14 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Иначе, купио сам антеницу да бих користио RPi као Access Point и Wireless Repeater као што си ми предложжио, само се нисам још наканио да инсталирам драјвере и подесим све шта треба. То је замлаћено мало... Успео сам да подесим, па сам после нешто пореметио и сад опет не ради. 16 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ова последња стандардна, само су је мало нашминкали. Било много ружно пре. https://www.raspberrypi.org/blog/introducing-pixel/ Ви`ш, нисам пазио на часу... Upgrading! Носим два комада са собом. Један користим као IP камеру, а други убодем у HDMI на TV да гледам серије. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Е што је леп, љуби га деда... Коначно личи на нешто. Kaludjerovic Sreten, Juanito, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Juanito, PredragVId, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 PredragVId, Ненад Р. and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Sekvoje... Ненад Р., PredragVId, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 U znaku filma koji nam dolazi... Ненад Р. and ronin је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Isto u znaku filma, samo bolja tapeta... Juanito, ronin and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Na XP-u Star Wars, a na 7-ci jedna fina zima... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 13 минута, obi-wan рече Na XP-u Star Wars, a na 7-ci jedna fina zima... А шта држиш на 95-ици, конзерво једна? Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 5 минута, Juanito рече А шта држиш на 95-ици, конзерво једна? Lako je vama kapitalistima, mozete uvek da kupite novo, mi jadni proleteri smo osudjeni na proslos`... Ali bez sale, ako budem uspeo da namaknem neki zlatnik da promenim harddiska, osim ova dva prozorceta ubacicu jos jedno 2-3 linuxa u multiboot. Mnogo volem da imam svega i svacega, i da sve bude sredjeno i pod ruku. Na 7-ci radim i ucim, na XP-u se igram kad ima sta, gle`m filmovi & serije, i tako to. Mora covek da bude praktican... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Ne znam koliko se vidi, to je Windows 7 Sanja Т. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Sanja Т. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука