Jump to content

Препоручена порука

• Одговори 425
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Bogomdano je imati genetsko dete!

Da, na bogom dan način, a ne po svaku cenu i na silu. To što svako može da proguta pičest, ne znači da je svakom na spasenje.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Vidim ovde najviše komentarišu muškarci, a, izvinite sad ako ovo osetite kao uvredu, nijedan muškarac nikad ne može znati šta je i kakav je materinski poriv, instinkt, ta urođena potreba za potomstvom.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Не постоји сурогат материнстава. Материнство или јесте или није. Мислим да је то из оне опере о једнополним браковима, Не постоји једнополни брак, него је или је брак или то није. 

Пошто долазим из РПЦ а радим у СПЦ тренутно, рећи ћу следеће.

РПЦ је по озбиљности хиљада светлосних година далеко од СПЦ у сваком погледу.

U rpc  ima dosta bisera (nazalost)... bolje da se fokusiraju na misionarenje a ne na preterano moralisanje.... Po

Подели на овим сајтовима

Vidim ovde najviše komentarišu muškarci, a, izvinite sad ako ovo osetite kao uvredu, nijedan muškarac nikad ne može znati šta je i kakav je materinski poriv, instinkt, ta urođena potreba za potomstvom.

pa uglavnom mi muskarci diskutujemo posto nas svasta zanima,takvi smo po prirodi,mi kreiramo svijet oko sebe ,vas zena nema pa nema,to se lijepo vidi i na ovom forumu kad su ozbiljne teme u pitanju,najvise vas ima u onim zabavnim temama sta mislite o osobi iznad i slicno,a jel neka ozbiljna tema nema vas ni za lijek,valjda je to tako normalno,zar ne ?

Sad za oov drugo,jesi u pravu za materinski nagon,ali to sigurno nije najaci nagon i ne mogu nagoni da budu opravdanje za ljudske bolesne postupke

Подели на овим сајтовима

pa uglavnom mi muskarci diskutujemo posto nas svasta zanima,takvi smo po prirodi,mi kreiramo svijet oko sebe ,vas zena nema pa nema,to se lijepo vidi i na ovom forumu kad su ozbiljne teme u pitanju,najvise vas ima u onim zabavnim temama sta mislite o osobi iznad i slicno,a jel neka ozbiljna tema nema vas ni za lijek,valjda je to tako normalno,zar ne ?

Sad za oov drugo,jesi u pravu za materinski nagon,ali to sigurno nije najaci nagon i ne mogu nagoni da budu opravdanje za ljudske bolesne postupke

Žene izbjegavaju teme koje liče na bojno polje, gdje su vulgarizmi i uvrede jedino sredstvo odbrane i napada.

I često se pitam, kakav  je tvoj problem?

Подели на овим сајтовима

Ја сам против сурогат материнства , али дете које се роди трева да има сва права и да се крсти по рођењу јер то дете није криво по никаквој основи за поступке своје сурогат мајке.

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

svejedno, da nije Božija volja ne bi bilo tog života. Tako da, smatram da treba da se krste i imaju normalan život. i surogat materinstva ne bi bilo bez Božijeg dopuštenja. Ko smo mi da sudimo...Gospod je našao način da pokloni taj život, jer smešno je i da pomislimo da bi mi mogli da "prevarimo" Boga.

Подели на овим сајтовима

Kad je već definišeš kao bolest, kako bi je dijagnostikovao?

vec sam  to napisao iz dva aspekta,imamo dve klase osoba koji mi trenutno padaju na pamet,one koje uniste svoju plodnost nezdravim zivotom,cekaju 30 godina da rode djete sto je jako cesta pojava u ovom danasnjem drustvu,sam taj odnos prema zivotu je bolestan u svojoj sustini i neprirodan,drugi aspekt je zene koje su neplodne od rodjenja,imaju genetski poremecaj i ako se one razmnozavaju na ovaj nacin znaci da prenose tu svoju poremecenu genetiku sirom populacije sto nikako nije dobro i direktno ce da uvecava ovaj problem u buducnosti,to je borba protiv prirode,svaka borba protiv temeljnih zakona prirode jeste bolest

Подели на овим сајтовима

Žene izbjegavaju teme koje liče na bojno polje, gdje su vulgarizmi i uvrede jedino sredstvo odbrane i napada.

I često se pitam, kakav  je tvoj problem?

kako mislis moj problem,nemam ja problem,ja samo govorim ono sto i mislim,ako se tebi ne svidja sta ja mislim onda ti imas problem,ja ne osjecam problem,mozda nisam normalan al to mi nije problem,ne osjecam poslejdice,znaci nemam problem,nisam ja nista protiv zena rekao sada,sta odma skaces,rekao sam golu istinu,muskarci su ti koji sse interesuju za sve i koji kreiraju svijet oko sebe,ajde navedi mi sta su zene na ovom svijetu stvorile,mislim da je to temeljna razlika izmedju muske i zenske licnosti a ne mislim ni najmanje da je to nesto lose o zenama,jednostavno se razlikujemo vi imate neke druge osobine i kvalitete bolje od muskaraca

Подели на овим сајтовима

vec sam  to napisao iz dva aspekta,imamo dve klase osoba koji mi trenutno padaju na pamet,one koje uniste svoju plodnost nezdravim zivotom,cekaju 30 godina da rode djete sto je jako cesta pojava u ovom danasnjem drustvu,sam taj odnos prema zivotu je bolestan u svojoj sustini i neprirodan,drugi aspekt je zene koje su neplodne od rodjenja,imaju genetski poremecaj i ako se one razmnozavaju na ovaj nacin znaci da prenose tu svoju poremecenu genetiku sirom populacije sto nikako nije dobro i direktno ce da uvecava ovaj problem u buducnosti,to je borba protiv prirode,svaka borba protiv temeljnih zakona prirode jeste bolest

Da, čitala sam o tome, u tom duhu je govorio i jedan lik koji je rođen u Braunau na Inu. Složili bi ste se vas dvojica. Pet miliona, po njemu nezdravih, lišeno je života. On je uzeo za pravo da sudi i da eliminiše.

Подели на овим сајтовима

Meriš dostignuća žena u svetu u kom su tek skoro dobile pravo glasa? E moj kordune, biti glasniji ne znači i biti u pravu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...