Jump to content

Након самоубиства жртве вршњачког злостављања, насилници прете његовој сестри

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322330652' post='533862]

потписујем, ал имам питање:

како нема нико моћ, па то је насилништво, само се не спроводи закон. откад су укинути малолетни делинквенти?

Ako je tako, onda oni kao odgovorni podležu krivičnoj odgovornosti.

Подели на овим сајтовима

Monstrumi, životinje, huligani, divljaci, demoni, delinkventi.

O istima pričamo :)

па то, јер ако причамо о демонизовању и обезличењу човека онда је све дозвољено, па су конц-логори онда логично решење за преваспитавање батином, бичем и осталим приручним алатима или медицинске експерименте физичке или хемојске кастрације greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Ako je tako, onda oni kao odgovorni podležu krivičnoj odgovornosti.

па то, нелогично ми онда да малолетника не можеш да гониш за клевету, увреду, физичко или вербално насиље ...

лепо га снимиш или умолиш два сведока и завршиш посао.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322331207' post='533876]

па то, нелогично ми онда да малолетника не можеш да гониш за клевету, увреду, физичко или вербално насиље ...

лепо га снимиш или умолиш два сведока и завршиш посао.

Pa ne možeš maloletnika ali u slučaju da se zakon ne sprovodi a da već postoji mehanizam kojim bi nadležni to mogli da spreče, nadležni podležu odgovornosti.

Nije se odnosilo na maloletne delinkvente.

Joj, nadam se da si razumeo.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322331093' post='533873]

па то, јер ако причамо о демонизовању и обезличењу човека онда је све дозвољено, па су конц-логори онда логично решење за преваспитавање батином, бичем и осталим приручним алатима или медицинске експерименте физичке или хемојске кастрације greengrin greengrin greengrin

Ne demonizujem ja nikoga, oni su se sami demonizovali.

Подели на овим сајтовима

Не слажем се. Образовање је за онога ко хоће да учи, ко неће не мора. Ако неки дивљак долази у школу да се туче са другом децом - напоље. Нека иде да меша малтер и копа канале, треба нам таквих доста.

Koliko znam, svuda u svetu je osnovno obrazovanje obavezno...a obrazovanje u današnjoj Srbiji je najmanje bitna stavka za uspeh u životu, zato škole ovako i izgledaju.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Koliko znam, svuda u svetu je osnovno obrazovanje obavezno...a obrazovanje u današnjoj Srbiji je najmanje bitna stavka za uspeh u životu, zato škole ovako i izgledaju.

Није, у многим државама школа није обавезна већ постоји могућност школовања код куће. Знам неке породице чија деца нису ишла у школу ни један једини дан.

Друго, ако је и обавезно да се неко упише у основну школу, не може да буде обавезно да је заврши. Некоме једноставно не иде учење.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Али да у тим малим нељудима нема ничег што би им алармирало савест, бар нешто људско. То не могу да разумем. Понављам, поцепали су Алексину умрлицу која је стављена на врата школе. И опет иду даље, прете сестри којој су посредно убили брата. Ма какви демони, нову, гору категорију треба смислити за овај смрад.

Подели на овим сајтовима

Потпис. Те законе треба што пре укинути. Образовање није "право" него "привилегија". Ретарде који се туку треба избацивати из школе без дискусије. Они сами својим поступцима сведоче да нису за школу.

Досад најбољи предлог за решење проблема насиља у школама. Звонка за председника.

Подели на овим сајтовима

Досад најбољи предлог за решење проблема насиља у школама. Звонка за председника.

Da onda ce da ga prebacimo na ulice. :D Idealno resenje :D

Nece da ih maltretiraju u skoli neg ce da ih presrecu ispred kuce ili jos gore po gradu :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Da onda ce da ga prebacimo na ulice. :D Idealno resenje :D

Nece da ih maltretiraju u skoli neg ce da ih presrecu ispred kuce ili jos gore po gradu :D

Не, него ће двапут да размисле пре него што крену да туку некога.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја радим у школи неких 11 година и свачега сам се нагледао. Градске школе су углавном у огромним проблемима, у сеоским још некако може да се изађе на крај. Међутим, када неко покуша да каже родитељима да постоји проблем са њиховим дететом, по правилу се одмах јавља непријатељство према наставнику и чувени панегирик детету: То није моје дете, оно је васпитано и добро...

Дакле, деца су нам дефектна- немамо их. Зато онима које имамо дозвољавамо све. Ово свакако неће на добро изаћи.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја радим у школи неких 11 година и свачега сам се нагледао. Градске школе су углавном у огромним проблемима, у сеоским још некако може да се изађе на крај. Међутим, када неко покуша да каже родитељима да постоји проблем са њиховим дететом, по правилу се одмах јавља непријатељство према наставнику и чувени панегирик детету: То није моје дете, оно је васпитано и добро...

Дакле, деца су нам дефектна- немамо их. Зато онима које имамо дозвољавамо све. Ово свакако неће на добро изаћи.

Ali ima li šta gore od roditelja sa stavom da njihovo dete ne bi to nikada uradilo jer je ono fino, divno, zlatno, civilizovano, vaspitano, kaki latice ruža i prdi dugu?

Подели на овим сајтовима

Ali ima li šta gore od roditelja sa stavom da njihovo dete ne bi to nikada uradilo jer je ono fino, divno, zlatno, civilizovano, vaspitano, kaki latice ruža i prdi dugu?

То је искушење које вреба сваког родитеља. Лако је то увидети код комшије али тешко је себи признати да сам можда баш ја такав, нереалан, пристрасан. С тим да је ова конкретна ситуација стварно крајност, ужасна крајност.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...