Jump to content

Након самоубиства жртве вршњачког злостављања, насилници прете његовој сестри

Препоручена порука

I sta onda-povreda radne discipline. Problem je sto se to ne sprovodi, a i da se sprovodi, ne zanima to klince. U stara vremena dobijes 1, brate miran si k'o bubica, a sad...pih nema veze. Neopravdanih dovoljno da te izbaci iz skole-pa sta sredice se. A i da se ne sredi-ima toliko privatnih skola i fakulteta, nesto ce se zavrsiti, samo da se ima love. Problem je sto su raspusteni, nemaju kocnicu u glavi-to se ne sme, sve je dozvoljeno i ne mozes im nista.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Људи па "почујте" себе. "Зашто, најзад, да ја судим онима који су напољу?", али ви који себе називате хришћанима зар вам пада на памет мотка и насиље?!?

Па добро, ајде, како би ти ,у Србији,одбранио своје дете од малтретирања ?

Подели на овим сајтовима

Па добро, 'ајде, како би ти, у Србији, одбранио своје дете од малтретирања?
одмазда≠одбрана

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Тачно, одмазда наступа када је за одбрану већ касно, али ниси тиме одговорио на питање. Шта чинити ако је дете жртва константних напада, а немаш никакву законску заштиту ? Ти као утврђен у Христу имаш право и обавезу да трпиш неправду без роптања, али можеш ли тако нешто да наметнеш свом детету ?

Подели на овим сајтовима

Тачно, одмазда наступа када је за одбрану већ касно, али ниси тиме одговорио на питање. Шта чинити ако је дете жртва константних напада, а немаш никакву законску заштиту ? Ти као утврђен у Христу имаш право и обавезу да трпиш неправду без роптања, али можеш ли тако нешто да наметнеш свом детету ?
Зависи од партикуларне ситуације - сувише је неодређено питање. Не може љубав да буде изговор за мржњу. Хришћанство нас учи да свакога подједнако волимо, у овом случају своје дете као и насилника који га кињи...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Зависи од партикуларне ситуације - сувише је неодређено питање. Не може љубав да буде изговор за мржњу. Хришћанство нас учи да свакога подједнако волимо, у овом случају своје дете као и насилника који га кињи...

Jel' imaš decu?

Подели на овим сајтовима

Jel' imaš decu?

Не, али заиста не видим какве то има везе. Ствар је по том питању јасна - "Ко љуби оца или мајку више него мене, није мене достојан, и ко љуби сина или кћер више него мене, није мене достојан".

Подели на овим сајтовима

Ко прича о мржњи, можеш да тучеш некога и из љубави, васпитно.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

U skoli u kojoj sam radila, imala sam jednog hiperaktivno i krajnje bezobrazno dete. Izbacim ga napolje, zakljucam vrata i ne pustim ga do kraja casa. Uradim to dvaput, direktorka me podrzi, ali mi posle u zbornici rekli da ne smem to da radim, nezakonito je. Dakle, on moze da me podj...va u svojih 12 godina, da napravi haos na casu, i ja mu ne smem nista, ugrozavam prava deteta. U zivotu nisam bila tako ponizena kad mi je jedna nastavnica rekla da ne smem to da radim. Previse su raspusteni, a ne smes im nista. S***M SE NA TAKVU DEMOKRATIJU!!!

па надмудри га, кад си већ дозволила да те издоминира и да изгубиш стрпљење са неким ко нема твоју спосоност сналажења.

самим тим што си одрасла и стасита за мајку би требало да говори о твојој способности да изађеш на крај са немирком.

а и тебе Бог надмудри да се смириш, па ти не сере на демократију, слободну вољу ...

Подели на овим сајтовима

Ко прича о мржњи, можеш да тучеш некога и из љубави, васпитно.

Odlichan argument za onog sto je bio zenu, on nju voli al je tako mlatio vaspitno.

A i za ove stu su tukli aleksu. Nisu oni psihopate oni su njega vaspitno tako malo, zato sto je bio previse mlak pa da ga poprave.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

E pa ako je ovo sto cu da kazem za ban, neka bude. Mater im jebem svima do jednog one psihopatske sto misle da drze boga za muda i onim njihovim retardiranim roditeljima koji ne samo sto ih ne kaznjavaju i ne reaguju vec ih i stite od zakona i to aktivno. Da im picka materina svima do jednog.

Ja sam zbog slichnih majmuna koji su me cekali ispred kuce sa palicama, gadjali flasom, sutirali u grupi od 10 dobio socijalnu anksioznost. Meni nije padalo na pamet da se ubijem meni je padalo na pamet njih da pobijem. Toliko sam bio lose jedno vreme da nisam hteo da idem u skolu i samo sam se zatvorio u kucu.

Na srecu te probleme sam uspeo da resim.

ја сам их туко једног по једног ван школе greengrin

ал тешко да бих то решење неком предложио, треба доста довијања избећи групно батинање ...

елем, како си решио?

Подели на овим сајтовима

Не, али заиста не видим какве то има везе. Ствар је по том питању јасна - "Ко љуби оца или мајку више него мене, није мене достојан, и ко љуби сина или кћер више него мене, није мене достојан".

Има везе. Ни ја нисам родитељ, али сам сигуран да не можемо имати представу, нити маштати о томе шта значи бити родитељ док сами не искусимо.

Кажеш треба насилника трпети. Па где је ту добробит твојег детета?

Подели на овим сајтовима

Odlichan argument za onog sto je bio zenu, on nju voli al je tako mlatio vaspitno.

A i za ove stu su tukli aleksu. Nisu oni psihopate oni su njega vaspitno tako malo, zato sto je bio previse mlak pa da ga poprave.

Не зезај се са таквим стварима, нису имали они ни Љ од љубави. Нису имали , што је најгоре ни мржњу, тукли су га из обести, јер им се може.

Подели на овим сајтовима

@ Iuris

Лепо се разликује васпитна мера од иживљавања. Уосталом, човек од 20, 30 година се не може васпитавати нити преваспитавати, за разлику од детета.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...