Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

@Ćiriličar

Да ли је могуће да ти је Србија најгора? Јел си од оних који мисле ,,то нема нигде, само у Србији"?

Долази време за МИ-покрет за народ и државу. :) Само слога Србе спашава. Помолите се, учините нешто за при

Ко је рекао да је Србија најгора? То је несувисло спочитавати критичарима власти да мисле да је Србија најгора. Ја не мислим ни д аје власт најгора, камоли Србија - власт НИЈЕ Србија!

МИ? Па обрукали су се - сујете су чудо. И рекао сам, увек, условно, да су огроман капацитет ако опстану - нису опстали. На најјаднини могући начин су пукли. 

Подели на овим сајтовима

@Вукашин @Milan Nikolic Брнабићка је пример партијаштва - председник скупштине и није нека извршна функција, посебно гада је Вучић извршни у свему - али ОК, хоћу да кажем, могли су ставити било кога ко течно говори, али ето, треба Ани место и функција.

Љајић је био министар сијасет инистарстава - човек "експерт" за шта 'оћеш. Тако и Ана...Љајић захваљујући што је Муслиман изминистрова се са пар проМИЛА гласова, тако и Ана, захваљујући што је лезбејка изреда све државне функције.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Јел она накарадни глобалиста или савезник руских служби? Не може бити оба, а за све то је оптужују. Мислим да треба да будемо више сталожени и да се са добром надом приближимо једни другима. Мени је јеко жао што покрет МИ нема разумевања за то у потребној мери.

Разумевање за промовисање содомске културе, или разумевање за декларацију из Тиране?

Подели на овим сајтовима

Ово пас с' маслом не би појео. Срамота.

WWW.021.RS

Učesnici Samita Ukrajine i Jugoistočne Evrope u Tirani izglasali su Deklaraciju u kojoj se...

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

А да ли си видео у каквом стану је чувала децу та жена око које си дигао халабуку на овој теми о изборима у Србији? 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milan Nikolic рече

А да ли си видео у каквом стану је чувала децу та жена око које си дигао халабуку на овој теми о изборима у Србији? 

Nisam video, ali te centre za socijalni rad treba pozatvarati sve. Nicemu to ne sluzi.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Вукашин рече

Разумевање за промовисање содомске културе, или разумевање за декларацију из Тиране?

Па Брнабићка не промовише содомску културу. Онда и брат Миљан са овог форума то промовише. То су људи са таквом склоношћу ка истом полу, али то не пропагирају.

Мени је јако жао што они имају такву склоност а не нормалну, али ценим њихову пожртвованост и напор да буду поштени и вредни људи. Није њима лако што су такви какви су.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ама баш сви знају да од ЕУ нема ништа. Али нека се ћерамо, битно је да сами мењамо ствари на боље.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Па Брнабићка не промовише содомску културу. Онда и брат Миљан са овог форума то промовише. То су људи са таквом склоношћу ка истом полу, али то не пропагирају.

Мени је јако жао што они имају такву склоност а не нормалну, али ценим њихову пожртвованост и напор да буду поштени и вредни људи. Није њима лако што су такви какви су.

Не сећаш се ко је слао кандидатуру Београда за еуропрајд и ко се сликао на прајду са оном мученицом, не знам како да је назовем. 

Нажалост, ипак се усклађује спољна политика се чланицама ЕУ. Пре пар дана је Вучић потписао да је Русија главни фактор нестабилности по Европу, позива на појачање (војне)  помоћи Украјини и на право да бира безбедносне аранжмане (нато) и много тога у истом тону...

Подели на овим сајтовима

@Вукашин

То апсолутно никог не занима. Битно је да смо ми неутрални, да не уводимо ником санкције и да бранимо наше интересе. Руси нама ништа не замерају, него редовно изјављују да је Србија под страховитим притисцима. Мало шта вреди објашњавати по форумима шта се у геополитици ради.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...