Вилер Текс Написано Новембар 20, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2023 On 20. 11. 2023. at 12:08, Н И Н Е рече Аналогија је у "стицању утиска" што ти кажеш. Није на нама да процењујемо колики је ко верник. Да ли се јавно изјаснио да није православац? Ако није зашто инсинуираш такве ствари? Да би доказао да је лош политичар? Лош ти је метод, можеш лако да склизнеш у грех. Expand Шта је план и програм Ђорђа Вукадиновића? Како скинути са грбаче ЕУ и НАТО и смањити и на крају неутралисати притиске на Србију око Косова и Метохије?Како остати неутралан и не уводити санкције Русији? Шта он то спектакуларно и конкретно нуди? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 20, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2023 On 9. 7. 2023. at 13:36, Н И Н Е рече у актуелној пракси и употреби то све некако више вуче на Милана Недића. Из националне мегаломаније и митоманије Expand Само кад би Ђорђе Вукадиновић схватио да Милан Недић није био издајник. Иначе ова паралела је одлична и ако господин Вукадиновић мисли да треба да опет будемо партизани, требало би да узме у обзир све последице партизанства. Буквално је овом реченицом описао претежак положај Србије. Кад неко крене да користи другосрбијанске мантре о "националној митоманији" јасно ми да човек слабо разуме Србе и српство. Док НАТО не повуче своју војску из Српског света, треба издржати и ништа непотписивати. Молимо се Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Новембар 20, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2023 On 20. 11. 2023. at 18:29, Вилер Текс рече Како скинути са грбаче ЕУ и НАТО Expand Лако, само кад схватимо да се не боримо ту против ЕУ и НАТО-а, већ против МАМОНА! А кад то схватимо и прихватимо да ћемо раскидајући такве везе постати мало сиромашнији, али ћемо притом повратити своје достојанство, као народа, лако ћемо се ослободити и ЕУ и НАТО стега. Јер много теже овом народу падају понижења која долазе с те стране, него сиромаштво, и оно стварно, и то којим нам пријете, које заиста и није сиромаштво већ пуки губитак привилегија, ума опсједнутог Мамоном. А шта заиста губи тиме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 20, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2023 On 20. 11. 2023. at 21:21, Владимир Владимирович Цар1 рече Ма да није био издајник Недић као ни Вучић. Ха ха који си ти лик СНС члан није могао да одоли. Брате после кажеш ниси у СНС. Недић је био издајник пар екселанс. У његово време су Срби ишли код Немаца и цинкарили друге Србе. Expand Наравно да Недић није био издајник. Осим ако ниси скојевац или тако неки идеолошки лудак. Уместо што лепиш етикете, учи мало историју па кад завириш у књиге онда пиши. Ето ти тема за размишљање, како је Недић доспео на место на коме је био, и шта би се десило да то место није прихватио и колико је Срба из усташких канџи избавио. А то што је неко цинкарио, вуче се као опште место. Видиш, ти си убеђен да сам ја члан странке, нека те живи у том убеђењу. Али дај простора сумњи у своје помисли и закључке. Жив био. Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 20, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2023 On 20. 11. 2023. at 21:44, slovoA рече Лако, само кад схватимо да се не боримо ту против ЕУ и НАТО-а, већ против МАМОНА! А кад то схватимо и прихватимо да ћемо раскидајући такве везе постати мало сиромашнији, али ћемо притом повратити своје достојанство, као народа, лако ћемо се ослободити и ЕУ и НАТО стега. Јер много теже овом народу падају понижења која долазе с те стране, него сиромаштво, и оно стварно, и то којим нам пријете, које заиста и није сиромаштво већ пуки губитак привилегија, ума опсједнутог Мамоном. А шта заиста губи тиме? Expand Мислим да се не ради само о сиромаштву, него о истребљењу. Не би западњацима такве ствари први пут падале на памет. У мучеништво, поготово колективно, се не срља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Новембар 20, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2023 On 20. 11. 2023. at 21:51, Вилер Текс рече Мислим да се не ради само о сиромаштву, него о истребљењу. Не би западњацима такве ствари први пут падале на памет. Expand Не истребљују се народи тако лако. Јесте то наум Запада (Германа), за нас Србе, и то већ више од хиљаду година, али - јесу ли успјели у томе? И зашто би тај њихов наум, онда, претпоставио промислу Божијем? Не чекамо ми да нас ЕУ и НАТО оставе на миру, никад то неће урадити, чекамо отрежњење од саблазни Мамона, иначе би смо били будале. А нисмо, колико год да смо мало стадо, што значи - најпростије речено, да Црква ту мора одиграти главну улогу. И једино је још питање, хоће ли неко коначно протрести СПЦ и навести је и увести чак и у ту политичку борбу, за спасење свог народа? Елем, изгледа да си у праву. Испада да нама Србима заиста пријети истребљење, ако Црква не ступи и на политичку сцену, у борби за спасење свог народа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 21, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2023 На овој теми или глумите да сте зглајзнули или... Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 24, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2023 On 21. 11. 2023. at 20:45, Владимир Владимирович Цар1 рече Иначе за Ђорђа Влаха, што није подржао Милицу која је стварно онако гледано да се за њу гласа, ко хоће да гласа Expand И онда лепо на власт, гласајући за Милицу, доведемо госпођу која каже: Али да ја сам ботина, јер ће сигурно Милица, исто ко и у време доса националисти, да надјача тзв. грађанску опцију која ће имати 100% подршке из Брисела и Вашингтона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 24, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2023 On 21. 11. 2023. at 20:38, Владимир Владимирович Цар1 рече Извини мало сам претерао Expand Ово сам превидео. Прихватам извињење. Опрости и ти ако сам те нечим увредио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 19, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2024 Десет година испирања мозга. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 19, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2024 Наравно, испирање мозга није ограничено само на националне фреквенције, хоботница је свуда пустила своје пипке. Испирача има и на овом форуму, лако се могу препознати по мантри "сви су други гори од ових на власти". Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 19, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2024 On 19. 3. 2024. at 12:26, Владимир Владимирович Цар1 рече боље би му било да пости дебељко него једно те исто Expand Што те тишти истина? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука