Jump to content

Избори 2023. у Црној Гори

Оцени ову тему

Препоручена порука

Био бих врло обазрив јер је и Зеленски дошао на власт на ''ловорикама'' народног усхићења.

Подели на овим сајтовима

Обратите пажњу на питање о западној машинерији која ће сада Милатовића да гура против Србије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2023. at 0:35, Владимир Владимирович Цар1 рече

не веруј попу са фејсбук налогом:unbelieveble:. Подсећају на Бокана и овде ја Владика Иринеј у праву корисне будале. Како не важи одлука Синода за овог попа да мора да има дозволу да пише?

Expand  

Верујем да добро познаје политичку ситуацију у ЦГ и овог Милатовића.

Што се тиче попова и фејсбука, нисам сигуран  који су твоји ралози да им не верујеш, а додатно питање је - да ли се то односи само на попове или и на владике? Мислим да ли треба да не верујем и епископима који пишу на мрержама? Знамо да налоге на фејсу и инстаграму (беше и на твитеру?) има и патријарх, и још неки епископи.

А осим тога, патријарх је, отварајући свој инстаграм налог рекао да су мреже "кровови" са којих се проповеда реч Божја.

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2023. at 11:35, Родољуб Лазић рече
WWW.FACEBOOK.COM

Јован Пламенац ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Јован Пламенац und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte...

Expand  

Можеш брате да копираш текст? Не видим ништа кад кликнем на линк.

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2023. at 8:07, Вилер Текс рече

Можеш брате да копираш текст? Не видим ништа кад кликнем на линк.

Expand  

Јован Пламенац

1 д.  · 

Радујем се Ђукановићевом поразу

Не радујем се Милатовићевој побједи

Први пут сам гласао не за, него против.

И Ђукановић и Милатовић су евроатлантисти.

Ђукановић је јањичар евроатлантизма. Он се одавно довољно укриминалио да не би био свој. Као са тацне, самопонуђеног, под своје су га узели евроатлантски кербери. Одрадио им је увођење Црне Горе у НАТО, признање Косова за државу, уништио црногорску привреду... Заузврат му је допуштено да хара Црном Гором за свој рачун. Три деценије је Црну Гору јахао. И мамузао. И још неко вријеме након што оде са власти мамузаће. Рефлексно.

Милатовић је васпитан у духу евроатлантизма, вјероватно не у својој породици, али свакако при свом школовању. Њему је евроатлантизам постао природни амбијент, као вода риби.

Ђукановићев евроатлантизам је канцероген за тијело и душу. Милатовићев за душу.

Насиље над тијелом перципирамо и, барем ми у дрчној Црној Гори, одупиремо му се. И тако се одупиремо и насиљу над душом. Насиље над душом, када га не прати насиље над тијелом, не региструјемо.

Ђукановићев пораз црногорском народу биће видно олакшање. Милатовићева побједа тиха опасност.

Метастазу западњачке глобалистичке новопаганске идеологије, коју подупире евроатлантизам, у свијести и души црногорског народа, могу предуприједити само народни учитељи. Ако јој се и они сами, препуштајући се материјалним лагодностима, не подају.

Радујем се Ђукановићевом поразу.

Не радујем се Милатовићевој побједи.

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2023. at 8:14, Родољуб Лазић рече

Радујем се Ђукановићевом поразу.

Не радујем се Милатовићевој побједи.

Expand  

То је то. Искрено, мислио сам да о. Јован Пламенц неће коментарисати ово као што коментарише српску власт. Погрешио сам. 

Да оставим теоретску могућност да Милатовић заокрене брод, ни сам не верујем у то ал ајде.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...