Jump to content

Избори 2023. у Црној Гори

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Али,непријатно сам изненађена оволиком сервилношћу према западу,а добио је импозантну подршку у другом кругу,тако да може мало и кичме и достојанства да покаже у име свих грађана и некада поносне нам државе

Стварно? Јеси и увређена :)) Ја сам изненађен да си ти изненађена, да је верујеш у Јаковљево "месијанство" :)

Па, бре, из твојих постова се види наивност која се граничи....да не кажем са чим.

Не говори он то што говори јер се плаши. Он то бовори из уверења. Он не мора бити сервилан, сервилан је неко ко зна шта није сервилно. Он то што говори је његов начин живота и његова уверења. Мило је био сервилан, улизица, лицемер...Јаков није лицемер, Јаков је дете тог болесног света. Њему су Српство и Русија мрски. Њему је исток затуцан, прљав, неотесан...

Подели на овим сајтовима

ПС

Кад би Милатовић и Кривоглавић потписали Уговор са СПЦ? Никад! Кад би они срушили куће Милу? Никад! Ет, Дритан, Албанац све то одради глат. Ма ко шта говорио, човек је растурио тужилаштво, врх полиције, сад иде на рушење кућа Милу.

Спаић, Милатовић, Кривоглавић...па то су бескичмењаци, кофораши....чим буде требало одрећиће се и СПЦ, него је јак да јој НАТО ништа не може, јер је укорењена у народ...те фигуре...лако је Бечићем, Бечић је "сељак", али ови су намазан...они једноставно дишу "јевропским врИЈедностима".

Подели на овим сајтовима

Боже спаси шта је са овим човјеком,не стаје!?!Као да је кандидат албанског лобија!Је ли он пресједник ЦГ или тзв.Косова,прича му је иста као Куртију!
!И још колико ће пута до маја мјесеца поновити ово.А тек га треба слушати наредних 5 г!
И апсолутно говори неистину,није тзв.Косово међ.призната држава,двије сталне чланице СБ га нијесу признале,затим 5 држава ЕУ и НАТО га нијесу признале,а тек колико га држава у свијету  није признало,преко 100!
И како је на Украјину извршена агресија,а на Србију није,него интервенција!?!
Прича као наши највећи непријатељи,зло и наопако,ето тако...

FB_IMG_1680767137233.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Božena рече

Боже спаси шта је са овим човјеком,не стаје!?!Као да је кандидат албанског лобија!

Боље се упитај шта је са тобом селе :)

Нису ни пребројали гласове а ти се разочарала, а где ти она еуфоруја и ентузијазам?

Мали се, селе, још није ни загрејао. Сад оштри чепове на копачкама. Није он магистар неке здраве економије, него економије која је повезана са колонијализмом: ви испуњавате наше геополитичке услове, ми вам дајемо кредите, ви књижите кредите као привредни раст. И тако, све сте више робље, све сте "богатији" и "успешнији" и све задуженији. Не бригајте, па дуг веш привредни раст :)

Мило је сељаче, вишеструки конвертит, прошао је све фазе да би на крају на силу убеђивао да је следбеник Клауса Шваба, овај мали је Швабов подмладак :))

Како су људ наивни, да не кажем глупи, то је невероватно.

ПС

И није то све - паре? Ми имамо монопол на паре! Ми их штампамо - укуцамо у рачунр цифре и цепај. Ми држимо Виза и Мастер, целокупну банкарску инфраструктуру...дакле има да слушаш или ћеш бити искључен. Сировине, нафта, злато, ма то је ништа. То нема вредност - наше паре су вредност! Чеме су покривене наше паре? Па нама! Ми смо моћни и јаки, "ко не слуша песму, слушаће олују". Можемо убити председника, срушити државу, променити идентитет нацији....то је "вредност" наших пара. Е, Милатовић је магистар те говнаво-сатанистичке економије, која је идеологија. Радуј се!

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Božena рече

Недаш ми ни да се јавно разочарам

Ма како ти не дам...видиш да сам ја пошео да наричем чим је изабран, а ти се сад придружила....па ето, да заједно наричемо :)

Шалу на страну....моћ нечастивог јесте у томе да човека....овако је покојни Амфилохије говорио: ђаво измождава човека непрестано, док га не умори и не изможди, и онда кад више нама снаге човек, онда му зада смртан ударац.

Ствари гледај овако: Милатовић  признаје КосовА и још ће то да утврди "достојанствено" (оксфордски ђак, јевропљанин и интелектуалац), НАТО је морање и..." а ђа би то ми црногорци него са цивилизованим светом"....е сад, такав човек је нешто што је"добро" за Србе у ЦГ...онда замисли колико је лоше и колико су друге опције лоше.

Још ћеш се ти изненадити....

Добио је 58%, значи да га није ДФ подржао Мило би га растурио! И даље тврдим, на дуже стазе, боље би било да је Мило победио! Ионако председник у ЦГ нема никаву власт! И ДФ је погрешио. Подршком је АФИРМИСАО Јевропу сад, а да им нису дали подршку, на парламентарним изборима би били минорна странка, овако ће бити главна странка и вероватно састављати владу! И то је тек опасно.

Да је Мило победио, ДФ би добио поново прилику као прошли пут...овако Српство је мнооого више разводњено!

На парлам. изборима Јевропа сад постаје најјача политика сбага у ЦГ, покупиће део ДФових бирача и покупиће добар део ДПСових бирача. Видећеш да ће многи кадрови Јевропе сад бити из ДПСа, али не баш познати, они који нису пљачкали много, прелетачи и интерешџије.

Мило је био развлашћен и до овога, Дритан је добио подршку Стејт депармента и растурао их је. Овим су западњаци зезнули и ДФ и Дритана, јер Дритан као Албанац не може да се рпфилира онако како то може Милатовић ни-србин-ни-црногорац-ни-слан-ни сладак. Управо такав треба НАТОу ради вечинског православног становништва.

Подели на овим сајтовима

ДФ обавезно треба да избаци Медојевића за мандатара! Пре тога да крене у агресивну кампању без срцепарајућих флоскула. Да оставе Русију, КосовА и НАТО ван редизборне реторике, да се усредсреде на традиционализам, помирење, обећавају здраву економију, да ударе причу ПРОТИВ паламуђења Спаића и Милатовића о повишицама из кредита...Медо само мало да "умекша" своју ретрику, не мора сву болну истину да говори, зна то народ.

Ако Јевропа сад прешиша ДФ онда нека се поздраве, никада неће бити у влади.

Мило је поднео оставку, ДПС ће, фол, прочишћен са конгреса и Јевропа сад ће радије са њима да прави коалицију...и Дритан ће. ДПС ће продати своје глане пљачкаше...и то је оно што хоће запад. Сви задовољни осим ДФа и Срба.

Подели на овим сајтовима

Гласање за човека који се никада није бавио политиком, он је као експерт а не политичар био у влади Здравка Кривокапића, који има 36 година и долази из политичке партије основане пре мање од годину дана сведочи о политичком очају политичке јавности у Црној Гори.

Синиша Љепојевић

RT.RS

Гласање за човека који се никада није бавио политиком, он је као експерт а не политичар био у влади Здравка Кривокапића, који има 36 година и долази из политичке...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...