Срђан Ранђеловић Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Проследио бих омдах Зосима је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Imate partnera ali koristite internet i kameru za vodjenje ljubavi sa drugom osobom.Da li smatrate da je to prevara?Nema fizičkog kontakta,ta druga osoba je u vašem gradu ili drugoj državi,nebitno,vaša savest je čista.Da li je? Molim vaše mišljenje. Odakle mi partner, bre? Da bih izbegao greh, ja ne koristim prave osobe, sto od srca preporucujem svima: http://www.existor.com/ Срђан Шијакињић, Срђан Ранђеловић, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Da bih izbegao greh, ja ne koristim prave osobe, sto od srca preporucujem svima: Буди мало јаснији,не капирам ово .mislise. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Буди мало јаснији,не капирам ово .mislise. Nema greha izmedju botova. Svi postovi od clana drvce su generisani od strane nekoliko AI algoritama. Mozemo da pricamo o cemu god hoces. Срђан Шијакињић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Internet i mobilni telefoni otvaraju novu dimenziju laži i prevare,a samim tim i moralne odgovornosti .smesko. ПЧЕЛИЦА and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Imate partnera ali koristite internet i kameru za vodjenje ljubavi sa drugom osobom.Da li smatrate da je to prevara?Nema fizičkog kontakta,ta druga osoba je u vašem gradu ili drugoj državi,nebitno,vaša savest je čista.Da li je? Molim vaše mišljenje. Prevara je kad izneveriš očekivanja partnera i dogovor (iskazan ili prećutni) sa njim... zato je besmisleno određivati nekakve objektivne kriterijume da li neki čin jeste ili nije prevara... ako se tvoj partner zbog nekog čina oseća prevarenim, džaba ti sva racionalizacija... a većina ljudi će ovo što navodiš smatrati prevarom, naročito ako se radi bez njihovog znanja... Дуња, -Владимир-, ПЧЕЛИЦА and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Веб камере, терабајти на хард диску, трошење порука на бабе које се пишу као тинејџерке, снимци Кинескиња које се представљају да су из Јагодине или из Краљева, клинци који те на чету или лажним Фејзбук налозима уверавају да су прелепе студенткиње... Све је то толико 2008.! Погледајте у будућност која је већ требало да стигне, али су нам Јевреји, масони и сатанисти потурили Фејзбук! http://www.welookdoyou.com/fufme/ Срђан Ранђеловић, rahela, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 sreća moja pa nemam skajp. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Nekog bubuljicavog adolescenta bih i mogla zamisliti u takvoj "akciji" ali odraslu osobu .... to je vec u domenu patologije. Јефимија Крунић, RYLAH, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Imate partnera ali koristite internet i kameru za vodjenje ljubavi sa drugom osobom.Da li smatrate da je to prevara?Nema fizičkog kontakta,ta druga osoba je u vašem gradu ili drugoj državi,nebitno,vaša savest je čista.Da li je? Molim vaše mišljenje. "Ako covek samo pogleda na zenu sa zeljom, vec je ucinio preljubu u srcu svojem". Ovako veli Domacin, srceznalac. Dakle, tako i jeste... -Владимир-, Дуња and rahela је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 "Ako covek samo pogleda na zenu sa zeljom, vec je ucinio preljubu u srcu svojem". Ovako veli Domacin, srceznalac. Dakle, tako i jeste... Није ствар овде у прељуби као греху, него у превари, ако сам добро разумео тему. А то је крајње дискутабилна тема, што рече Авокадо, јер су и људи различити и различито схватају преваре. Имао сам колегиницу раније која нам је свима опуштено причала о акцијама ње и њеног дечка са још једним паром. Једном је дошла сва подбула од плакања и рекла како је дечко преварио са том девојком са којом су раније имали те акције. Ми сви гледамо, сад нам ништа није јасно, јер смо знали причу од раније, а она нам каже да није проблем то шта су они радили, него то што јој дечко и та другарица нису рекли да су то радили, па се због тога осећала превареном. Таквих примера има колико хоћеш, људи различито схватају то шта јесте, а шта није превара, ако се о томе не говори у смислу греха прељубе. Јефимија Крунић and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Није ствар овде у прељуби као греху, него у превари, ако сам добро разумео тему. А то је крајње дискутабилна тема, што рече Авокадо, јер су и људи различити и различито схватају преваре. Имао сам колегиницу раније која нам је свима опуштено причала о акцијама ње и њеног дечка са још једним паром. Једном је дошла сва подбула од плакања и рекла како је дечко преварио са том девојком са којом су раније имали те акције. Ми сви гледамо, сад нам ништа није јасно, јер смо знали причу од раније, а она нам каже да није проблем то шта су они радили, него то што јој дечко и та другарица нису рекли да су то радили, па се због тога осећала превареном. Таквих примера има колико хоћеш, људи различито схватају то шта јесте, а шта није превара, ако се о томе не говори у смислу греха прељубе. Upravo su svingeri dobar primer onoga o čemu sam govorio jer veoma često imaju dogovor da svašta rade pod uslovom da partner zna za to, a ako im se to isto uradi "iza leđa" osećaju se prevarenim. Sa druge strane, i potpuno bezopasno viđanje sa nekom osobom (bivšom devojkom ili bivšim dečkom) pri čemu se ništa "konkretno" nije desilo, partner može smatrati prevarom ukoliko je urađeno iza partnerovih leđa ili suprotno dogovoru (npr. znaš da ti je devojka užasno ljubomorna na tu bivšu i ne želi da imaš bilo kakav kontakt sa njom). Zato je prevara uvek izneveravanje dogovora između partnera i zavisi od tog dogovora. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Погледајте у будућност која је већ требало да стигне, али су нам Јевреји, масони и сатанисти потурили Фејзбук! http://www.welookdoyou.com/fufme/ GenitalDrive model F ready for operation. Price: $499.95 Вау,каква риба... :laugh: RYLAH, Avocado and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Него, кацмо већ код ове теме, има једна занимљива и поучна песмица на ту тему... http://www.youtube.com/watch?v=IinK4yih3bs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Није ствар овде у прељуби као греху, него у превари, ако сам добро разумео тему. A razlika je? Kad Hristos kaze knjizevnicima "tesko vama rode zli i preljubotvorni" sasvim ocigledno misli na otpadanje/prevaru prema Bogu, odnosno na izdaju. Dakle, svaka prevara je, kao i preljuba, u svojoj sustini izdaja neke vernosti. Tako se ono sto sam prethodno citirao, upravo odnosi na prevaru/izdaju bracne vernosti... Таквих примера има колико хоћеш, људи различито схватају то шта јесте, а шта није превара, ако се о томе не говори у смислу греха прељубе. Ljudi su spremni na kojekakve relativizacije, tako da to sta ko misli ne moze da bude osnova za odgovor na bilo koje egzistencijalno pitanje, pa tako i na ovo. Rec jevandjelskog etosa je vecna, jer "Hristos je isti juce, danas i sutra..." "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука