Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 7 minutes ago, Juan рече Потпуно сам заборавио на те ликове. Шта мислите да ли пишу и овде? Миле Ћурчић вероватно не, њега је лако провалити, али елементе ове друге двојице видим у неколико чланова . Sace moze biti gomila njih sto se prze na Putina, protive globalizaciji i sve sto ide uz to ali Mica i Acim je kao i Mile bio fokusiran na jedan uzak tematski domen, raskrinkavanje +Zizijulasa. Juanito and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 12 hours ago, Снежана рече не знам, то и не би требало да буде размишљање о будућности, него једноставно процена нечијег карактера. Добро, људи се мењају, нема ту места проценама, али сматрам да се људи у такве везе и везице упуштају због тога што им нешто недостаје (у њима самима, па се окрећу конзумирању (додуше, исти паттерн важи за многе друге ствари)). Ту се враћамо на оно давашње - нису мушкарац и жена никакве половине једно другоме и брак заиста, заиста није за свакога. Снежана је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 8 minutes ago, Џуманџи рече Ту се враћамо на оно давашње - нису мушкарац и жена никакве половине једно другоме и брак заиста, заиста није за свакога. Тужно, зар не ? Кад се нешто, што би требало да буде круна односа двоје људи, третира као стара крпа . :/ Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 10 minutes ago, -Владимир- рече Тужно, зар не ? Кад се нешто, што би требало да буде круна односа двоје људи, третира као стара крпа . :/ Што тужно, па раније су бракове уговарали родитељи/фамилија и нико те људе ништа није питао. То кад чујем како људи лупетају да је некада било љубави и бла бла, тачно ми дође да замрзим те неке ах-прошлости сентименте јер ниђе-везе с' животом немају. И нема ту никаквих круна односа, круна било ког односа је она од трња, тј. крст (свакодневни, како каже Лк), другог (крунисања*) нема. PredragVId and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 9 minutes ago, Џуманџи рече Добро, људи се мењају, нема ту места проценама, али сматрам да се људи у такве везе и везице упуштају због тога што им нешто недостаје (у њима самима, па се окрећу конзумирању (додуше, исти паттерн важи за многе друге ствари)). Ту се враћамо на оно давашње - нису мушкарац и жена никакве половине једно другоме и брак заиста, заиста није за свакога. У праву си, не мора само превара (улазак у везе и везице) да буде одраз неверства/издаје брака. Ако гледамо са хришћансог аспекта, а ти сматраш да брак није за сваог, а није ни монаштво, у чему је онда решење? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 1 minute ago, Снежана рече Ако гледамо са хришћансог аспекта, а ти сматраш да брак није за сваог, а није ни монаштво, у чему је онда решење? Ма, човек само треба да иде у оном правцу који га привлачи (лупам): наука, књижевност, уметност, заштита угрожених врста, кулинарство, шта год... И на тој сам се теми о тзв. "2 пута" расправљала - то је чиста глупост, човек је толико широко биће и саветовати да бира између "2 начина" је потпуно неодговорно. "Путева до Бога је колико и полупречника у кругу" Такође, велика заблуда је да се човек остварује као личност само у овим или оним љубавима (супружничкој, родитељској, братској) јер агапи је љубав која се остварује према свима и свему, ил' хоћеш/желиш/стремиш да волиш, или не. PredragVId and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 16 minutes ago, Џуманџи рече Што тужно, па раније су бракове уговарали родитељи/фамилија и нико те људе ништа није питао. То кад чујем како људи лупетају да је некада било љубави и бла бла, тачно ми дође да замрзим те неке ах-прошлости сентименте јер ниђе-везе с' животом немају. И нема ту никаквих круна односа, круна било ког односа је она од трња, тј. крст (свакодневни, како каже Лк), другог нема. Време ти је да почнеш да гледаш мексичке сапунске опере , само то може да те врати на прави колосек . Сад их нешто слабо има, потисли их Турци и Индијци, али пробај да ископаш Касандру или Дивљу Ружу на јутубу или негде, па да видиш шта је љубав . Лапис Лазули, Џуманџи and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Која, болан, романт'ка кад ми остави прљаве чарапе покрај кревета, а ја се не будим са фантастичним локнама?! Paradoksologija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 12 hours ago, Aquilius Cratus рече Stecajni upravnik. Stize Pluton То само жене које већ имају фирму па им треба муж који може да им намешта послове (све се опет своди на паре). Снежана and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 32 minutes ago, Џуманџи рече Ма, човек само треба да иде у оном правцу који га привлачи (лупам): наука, књижевност, уметност, заштита угрожених врста, кулинарство, шта год... И на тој сам се теми о тзв. "2 пута" расправљала - то је чиста глупост, човек је толико широко биће и саветовати да бира између "2 начина" је потпуно неодговорно. "Путева до Бога је колико и полупречника у кругу" Такође, велика заблуда је да се човек остварује као личност само у овим или оним љубавима (супружничкој, родитељској, братској) јер агапи је љубав која се остварује према свима и свему, ил' хоћеш/желиш/стремиш да волиш, или не. + легализација проституције и Бог да нас види Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Не контам PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 35 minutes ago, -Владимир- рече Сад их нешто слабо има, потисли их Турци и Индијци, Јутрос на Првој видех једну грчку. Била нека свадба, а у току свадбе једна од гошћи рекла да свом изабранику. Младожења знатно старији од младе која је врх риба, сигурно је неки бродовласник... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 6 minutes ago, Џуманџи рече Не контам све је то лепо и узвишено што си написала, али не бих баш ја занемаривала људсу природу и сесуалност. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 46 minutes ago, Juan рече Јутрос на Првој видех једну грчку. Била нека свадба, а у току свадбе једна од гошћи рекла да свом изабранику. Младожења знатно старији од младе која је врх риба, сигурно је неки бродовласник... Није бродовласник него власник винарије, али немој ту да гледаш. Гаји скроз неправославне вредности . PredragVId and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 1 hour ago, Снежана рече + легализација проституције и Бог да нас види Контам сад (мислила сам да је нека прозивка, јер сам писала да сам за легализацију проституције (и још увек сам )). 52 minutes ago, Снежана рече све је то лепо и узвишено што си написала, али не бих баш ја занемаривала људсу природу и сесуалност. Питали једног теолога шта мисли о данашњим браковима, он каже - легализација блуда (то је, поготову за наше моралносербско поднебље, тачно). Шта знам, мени се чини да је управо обрнуто све су то делови живота "малих, обичних" људи којима можемо да посветимо доста енергије; свашта нам делује као нека ситница, мања битна ствар на коју и не треба обраћати пажњу, а треба, баш се у томе показује да ли смо и колико темељни. А људи мисле обрнуто, да је у "већим" стварима и остварењима спас. Тако је и један протестант саветовао: ако сте несрећни - нипошто се не упуштајте у озбиљне везе/брак. Лапис Лазули, -Владимир- and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука