Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Slozicemo se da se ne slazemo Ajli A ovako samo lajem inace ne ujedam Da, složismo se...i jedno je sigurno - ja ne lajem ... još jedna razlika između nas dvije. Nego, ispamovasmo ovu temu. Šta bi sa ženama i nevjerstvom? (bilo gdje bi za ovo ćaskanje banove popili, ali ljudi imaju srca pa nas ne diraju) PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 44 minutes ago, Justin Waters рече Tu se krije i jedna mala zvrcka, jer ne sve, ali mnoge lijepe zene upravo neku svoju nesigurnost sakrivaju kroz pretjerano iskazivanje ljepote i stavljaju svoju ljepotu u prvi plan Постоји и духовна лепота. Данас све стављају по неколико слојева шминке па им се лица и невиде. Неки од духовника кажу да од толике шменке лице временом још више поружни, требало би то на шминкама да пише! Лепота изнутра извире - из срца. Многе светитељке си биле једнеод најлепших жена свих времена! Па да. Ако хоћеш да будеш лепа - буди хришћанка. Љубав (посвећено Пресветој Богородици) Љубав је лек мек тек кад заувек топле милине врлине примиш у своје срце. Љубав је тражена блажена тек кад осокољена вољена реч, већ речена – врлина – пређе у чисто срце. . То је за мене љубав. Када врлине ставиш у срце, па после ко из извора, потоци потеку, на све стране, неможеш да их зауставиш! Хвала Богу за све!! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 11 hours ago, Рапсоди рече Ironija je kada snime pesmu "Gradske cure", a ona bude toliko seljačka. Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 minute ago, Господин Бореалис рече Ironija je kada snime pesmu "Gradske cure", a ona bude toliko seljačka. А не не....он је то опевао право стање шатро градских цура Ма...шалим се..... PredragVId and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Вежба верности (важи за оба пола, уз мало измена примењива у свим ситуацијама) - Звао ме Пера, излазимо вечерас. - Доообро, како смо учили, шта се каже у случају да ти приђе нека цица, покуша да флертује или ти се набацује? - Извините госпођице(госпођо, нисам заинтересован, заузет сам и волим своју жену, слободно ме због овога ви и остатак света сматрајте за највећег папучара ...ако је цица баш навалентна, кажем ОДАБИЈ, и зовем тебе. - Е тако, сад можеш да идеш. PredragVId, ИгорМ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 16 hours ago, Juan рече А ја баш хтео да питам за пар савета... Imao bi sta(ne za to sto si hteo da pitas) da naucis svakako PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Tvrle care sad cu ja kao jedna gradska lepotica (samo da se prekrstim, sta sve ovde covek moze da procita)da ti prenesem savet jednog pametnog coveka na slican stav tvom(i ako te realno smatram za trola,al aj da se napraim blesava pa da ti kao odgovorim)dakle: "Uvek mozes da se ubijes!" Toliko od jedne zle nadobudne uljuljkane u svemu ,sa zivotom bez ikakvih problema,besne,razmazene nicim zasluzeno gradske lepotice! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 26 minutes ago, *Jелена* рече Toliko od jedne zle nadobudne uljuljkane u svemu ,sa zivotom bez ikakvih problema,besne,razmazene nicim zasluzeno gradske lepotice! Немој да се вадиш, него признај колико си срца данас сломила . Или јуче, пошто си вероватно тек сад устала . PredragVId and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 29 minutes ago, *Jелена* рече Tvrle care sad cu ja kao jedna gradska lepotica (samo da se prekrstim, sta sve ovde covek moze da procita)da ti prenesem savet jednog pametnog coveka na slican stav tvom(i ako te realno smatram za trola,al aj da se napraim blesava pa da ti kao odgovorim)dakle: "Uvek mozes da se ubijes!" Toliko od jedne zle nadobudne uljuljkane u svemu ,sa zivotom bez ikakvih problema,besne,razmazene nicim zasluzeno gradske lepotice! Ти се "таквима" обраћаш....Страшнооооооооооо Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече da ti prenesem savet jednog pametnog coveka na slican stav tvom(i ako te realno smatram za trola,al aj da se napraim blesava pa da ti kao odgovorim)dakle: "Uvek mozes da se ubijes!" За пријаву? Ayla and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 minute ago, Goku рече За пријаву? Није Гоку, ајд не драми...извињавам се стварно, али Твртко је пасивно агресивна особа, дечко заиста више мере нема. Мене лично баш брига за његове ставове, али почео је да исцрпљује и да кињи...а ако је којим случајем трол, ако је и од трола, много је. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Ма знам ја Твртка, али све на страну, некако ово, макар изречено и у шали ми је шокантно и скандалозно (да се изразим у ЖРУ таблоид наслови фазону) за један православни форум. PredragVId and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 minute ago, Goku рече Ма знам ја Твртка, али све на страну, некако ово, макар изречено и у шали ми је шокантно и скандалозно (да се изразим у ЖРУ таблоид наслови фазону) за један православни форум. Па добро ти иди па се шокирај кући, немој да пријављујеш друге. Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 5 minutes ago, Снежана рече Па добро ти иди па се шокирај кући, немој да пријављујеш друге. Daj nešto drugo za oprost...ovi mi bahato djeluju. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука