Arsenija Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Kad se kaze da je zena verna ... To ne znaci da je verna svome muzu samo u smislu preljube i tako to ... Vec treba da mu bude verna u svakom smislu ... Znaci ona moze da mu veruje ... I on njoj ... I to je onda ljubav .... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, kordun рече niej bas tako, eto ti sile od covijeka, eto ljudine kome je krst koji tegli postao blag, dok ovi drugi lelujaju ko pocetnici, pazeci dje ce nogom da udare, ne znaju sta propustaju, treba biti hrabar covijek, ne kalkulator, treba imati vjeru u sebe i u Boga Па види кад се овако напише делује све лако, али веруј живот је нешто друго, реалност је јако сурова и треба неке ствари сасећи одмах у корену, додуше покушати све што је у човековој моћи, кад не иде не иде..Бог нам је дао слободну вољу и не воли кад се ми патимо и смо несрећни..и да, боље је нешто одма прекинути на време него касније од терета подклекнути и учинити нешто можда горе. Ayla , Драшко, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Данче* рече Па види кад се овако напише делује све лако, али веруј живот је нешто друго, реалност је јако сурова и треба неке ствари сасећи одмах у корену, додуше покушати све што је у човековој моћи, кад не иде не иде..Бог нам је дао слободну вољу и не воли кад се ми патимо и смо несрећни..и да, боље је нешто одма прекинути на време него касније од терета подклекнути и учинити нешто можда горе. treba biti jak i ne vezati se za krive vrijednosti Лапис Лазули, Ayla and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 19 hours ago, Марина Савковић рече Apsolutno tacno! Samo ovo treba svi muskarci da imaju na umu, ako zele da im zene budu verne. Ako meni muz svakodnevno pruza ljubav, paznju, nezan je sa mnom, govori mi lepe reci, gleda me sa ljubavlju i zeljom, govori mi da je srecan sto je sa mnom, pokazuje mi da sam mu jedina i sve sto mu treba, delima mi jasno stavlja do znanja da je usmeren samo na nas dvoje, itd i sl... Ako to sve on radi, nemam razloga da se hranim time negde sa strane. Moze ne znam kakav princ na ne znam kakvom atu da mi pocne nesto pricati, prekinula bih ga posle trece reci i rekla: ''Kolumbo, znas li ti sta ja imam kuci, pa ja sam toga svega nahranjena i napojena, ja sam sita i napita... Podmirena!'' A ako ces se, brate moj, prema zeni ponasati sa razmisljanjem da si je konacno smuvao/ozenio, pa sad mozes da se odmoris, da predahnes, jer ona je sada tvoja, rodila ti decu, nema ona gde od tebe, tako da joj ne moras vise ni govoriti da je najbolja, najlepsa, da je volis, jer si joj zaboga to vec rekao vise puta i ona to zna, ne moras je vise ni gledati kao tele u sarena vrata, jer cemu sad to kad ti vec dobro znas kako ona izgleda, a i ona zna da se primas na nju, posto si joj to vec rekao x puta... Ako ces se tako ponasati, onda ocekuj ubrzo da ce joj srce poleteti za svakim ko joj lepu rec kaze (a takvih ima na svakom cosku, veruj mi), bez obzira kako taj neko izgleda, sta radi, kakav je covek itd, jer ona nece toliko duboko ni ulaziti u to, njoj je srce poletelo i njoj je osmeh na licu. Naravno, zalice za tim sto to nema kod kuce, ali nece moci da spreci lep osecaj, a nece ni zeleti, jer je gladna i treba joj hrana. Uvek imaj na umu zasto je ona pristala na vezu sa tobom, kako si se ponasao pre nego sto ti je dala da je poljubis, jer ona se u to zaljubila, na to si je smuvao. Jednostavno takav i ostani, to je minimum minimuma, a ako mozes, a treba da mozes, uzrastaj i vise u ljubavi prema njoj. I ostace ti verna i misleno i telesno i srcem. SAMO VOLJENA ZENA JE VERNA ZENA!!! marina, napisala si 150 redova uslova u tom komentaru, ovo je neko hakovao forum, to niej marina pisala, jok. PredragVId, Neša_ and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 16 minutes ago, kordun рече treba biti jak i ne vezati se za krive vrijednosti A šta ako se vrednosti vremenom iskrive... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече A šta ako se vrednosti vremenom iskrive... ti nisi htjela andjela, htjela si crnog djavola, od mene si to i dobila... Лапис Лазули, Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Vrhunac empatije pojedinih pravoslavaca "sam si kriv" Danijela, Smaragdni kamičak, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече Ljubav koju neko oseća prema jednoj određenoj ženi, nije nikada razlog da mu ona pruži bilo kakvu šansu, ali zato često može biti prilika za manipulaciju i podsmeh. Opet, ako se ljubav dešava kao što kažeš, kako to da se nekima dešava stalno i iznova, sa mnogim ženama, ako je to uopšte ljubav, a nekima se nikad ne desi ni sa jednom jedinom, koju vole. Nema čak ni želje za upoznavanjem. Kako to da se žensko srce vrlo lako otvara ženskarošima, a onima koji istinski vole, ne? Ipak reč "ljubav" za žene nema istu težinu ni značenje kao muškarcima koji vole. A kako da zavole nekog ko plače od jutra do mraka, sunce moje milo? Čovječe, trgni se više, prestani da zapomažeš, kritikuješ i prozivaš. Okreni se sebi, vidi gdje zaista griješiš, zavoli sebe, pa će te zavoliti cio svijet. Ja ti drugi savjet ne umijem dati, a ti budi dovoljno mudar pa poslušaj i usreći sebe. Рапсоди, Mилена КШ, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече A šta ako se vrednosti vremenom iskrive... Моралне вредности свакако могу да се искриве, деси се да човек просто у слабости својој помери ивице, али то некако није суштина, темељ на којем гадиш нешто мора бити стабилан. Не можеш на сновима, илузији, заблуди градити очекујући да стигнеш било где, а камо ли неки плод. Данче*, PredragVId and kordun је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Жене ће бити верне ако су емотивно задовољене. Као куче нпр., мало га помазиш, нахраниш га, изведеш у шетњу и њему доста. Караконџула, Аурор, Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, Плутон рече Жене Управо сада, Плутон рече Као куче Феминисткиње би те сада "растргле". kordun, Рапсоди, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Плутон рече Жене ће бити верне ако су емотивно задовољене. Као куче нпр., мало га помазиш, нахраниш га, изведеш у шетњу и њему доста. ma nisu jos taj konzervans izmislili za zensku ljubav, stalno bolan moras da im nesto ugadjas na ovu skupocu, u pravu je tvrtko PredragVId, Плутон and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 minutes ago, Снежана рече Моралне вредности свакако могу да се искриве, деси се да човек просто у слабости својој помери ивице, али то некако није суштина, темељ на којем гадиш нешто мора бити стабилан. Не можеш на сновима, илузији, заблуди градити очекујући да стигнеш било где, а камо ли неки плод. Биће да је тако..... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 13 minutes ago, Јелена011 рече Vrhunac empatije pojedinih pravoslavaca "sam si kriv" ne neg je neko drugi kriv umjesto tebe Ayla , PredragVId, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 minutes ago, Плутон рече Жене ће бити верне ако су емотивно задовољене. Као куче нпр., мало га помазиш, нахраниш га, изведеш у шетњу и њему доста. Tako ti je to, dobri Plutone...svaki pas nađe svoju kučku. Sva sreća pa me kao ženu sleduje čovjek. Sretna ja Sanja Т., Mилена КШ, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука