Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 1/6/2017 at 1:40, Aleksandar Stojkovic рече

Bio sam ubeđen da BB King nikada neće da umre

Има тих умирања у која не могу да повјерујем, као на примјер Леонард Коен, издо албум, слушала сам га свако вече, уживала, једно јутро се пробудим видим умро човјек ... о.о 

Тако кад је умро и Умберто Еко... била сам у граду ту ноћ, било је досадно, свирка некаква, ја сам пила воду хехе зато што сам се претходно најела сутлијаша хехех и причам свима, људи какав је ово реквијем од хоћног провода, свирка реквијем... дођем кући, не могу да заспим, читам на нету умро Умберто Еко... 

Џаба што имају довољно година да се та смрт и очекује, не могу д повјерујем да умиру и они.... патријарх Павле, неколико јако драгих баба и ђедова ... једног дана ће и Морган Фримен умријети, не знам ето ... срећа па смрт није коначна, то ме радује ! :ok::navijanje:

Подели на овим сајтовима

Послушајте како Српска полиција пјева ПУКНИ ЗОРО на прослави ДАНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ  :)

http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/video-ovo-je-najlepsi-trenutak-proslave-dana-rs-policija-i-banjalucani-uglas-pevali-pukni-zoro-clanak-2626303

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...