Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

пре 17 часа, Вилер Текс рече

Есенција репа

A `de su esencija i repa tu je i neka tursija (= ukiseljenost) u blizini...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, obi-wan рече

A `de su esencija i repa tu je i neka tursija (= ukiseljenost) u blizini...

Зависи...није сав реп кисео...а неки је и буђав. А неки је делимично труо али не скроз. А неки чисто ко суза. Ако причамо само о инструменталу, реповању и ситиховима ово је изворни реп. Ништа даље од тога не рекох нити се слажем са појединим моментима из овога спота.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@obi-wan Слажем се, брате, али скоро свакој песми бих тако нашао ману. Има она лепа песма All of me, али почиње нешто типа: Шта бих без твојих паметних уста?

Како уста могу да буду паметна? :stadaradim:

Него, ево једне исто лепе, не знам да ли има и у њој нечег сличног неподобног, али прича о особама којих више нема у нашем животу, бившим љубавима. Мени је увек асоцијација на мени драге особе које су напустиле овај свет, али и даље чувам места за њих у срцу. 

Спот ми се много свиђа јер девојка клиза сама, али у једном тренутку неко невидљив је узима за руку...

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@obi-wan :1405_love::))) :pivo:

Лепо девојче, Бразилка, црномањаста, их, једна оваква ћерка. милина. Она сме да пева о паметним устима, Џон Легенд не. :smeh1:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@БанеЛ 

Znas kako, ja sam navik`o da obavezno razumem sta pesma peva. Tako bukvalno otkad slusam muziku. Ne mora to uopste da bude nesto ozbiljno, vazno je da je tekst smislen i ljuCki. Zato je steta sto ona pesma sa prosle strane ode na otpad - dobra muzika, ali prilicno brljav tekst.

A ovde smo, ako to do sad nisi vidoje, izdvojili i temu posvecenu onim pesmama koje smo bas zbog izvrsnog spoja muzika+tekst nazvali "nasim"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@БанеЛ 

Inace, tekst na pesmu "Pametna usta" je bas briljantno srocen. :ladan:

Подели на овим сајтовима

Idemo dalje...

...

Подели на овим сајтовима

On 28.9.2019. at 16:46, obi-wan рече

@БанеЛ

Izuzetno cenim pravu romantiku, i reko` "evo Bane prebacio neku dobru muziku", i onda cujem text:

"...I held your hair back when you were throwing up..."

Pod hitno da se uvede neka starinska cenzura, ne mogu vise da gledam ovaj "Resident Evil" uzivo... :krstix:

Pesma je prelepa.....i to se  ne daj Bože može desiti svakome...a može i od trudnoće...nemojte biti tako strogi....

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Istopljeni kamen рече

Pesma je prelepa.....i to se  ne daj Bože može desiti svakome...a može i od trudnoće...nemojte biti tako strogi....

"We drank too much
I held your hair back when
You were throwing up"

...

Ako ne znate engleski slobodno pitajte...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

"We drank too much
I held your hair back when
You were throwing up"

...

Ako ne znate engleski slobodno pitajte...

znam engleski..:smeh1:...ok pili su  puno..i on joj je..sve mi je jasno...ali šta sad?

Sve druge poruke u pesmi su mnogo lepe ...ali zaista...pa i to se desi da se mladi napiju zajedno...otkud znam..ovo je moje mišljenje..oprostite...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...