Sasa Kolbas Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Драшко and Gogić је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 25, 2019 Пријави Подели Написано Јул 25, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 25, 2019 Пријави Подели Написано Јул 25, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 25, 2019 Пријави Подели Написано Јул 25, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Јул 25, 2019 Пријави Подели Написано Јул 25, 2019 Вилер Текс and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2019 Пријави Подели Написано Јул 27, 2019 Gogić је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 27, 2019 Пријави Подели Написано Јул 27, 2019 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 БанеЛ, Gogić and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Bernard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука