Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

Какаву сам само сарану смислио, сарана века! :Д

Hoćeš da pozoveš Franju i da dodje u fudbalskom dresu jel , a da se svira imperijalni marš u pozadini ? :D

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Hoćeš da pozoveš Franju i da dodje u fudbalskom dresu jel , a da se svira imperijalni marš u pozadini ? :D

Империјални марш? То из Звезданих ратова? лол! Ко још то пушта на сарани? Пре ће бити марш на Дрину. А јесте... Нече Франциско али биче сигурно три попа, крофне и штрудле с маком. :Д Надам се да ће бити суначно :) 

Подели на овим сајтовима

Neka bude kako želiš , ali tek u dobokoj starosti ;) Danas je najstarija žena u Japanu (116godina) poručila : "spavajte osam sati, jedite suši i živećete koliko želite" :D

• Волим 1

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Memento mori - If I were to die now... 

memento_mori_by_ichigokonkon-d33j6cc.png

Мислим да би било добро да имамо овакву тему. Основна замисао је да овде напишемо неки свој сажетак, жеље и слично у случају да неко од нас (не дај Боже!) умре изненада. То ће бити нека врста интернет тестамента. Знам да многе ствари нису за јавно изношење али ко не жели не мора да пише.

Шта мислите?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Мислим да би било добро да имамо овакву тему. Основна замисао је да овде напишемо неки свој сажетак, жеље и слично у случају да неко од нас (не дај Боже!) умре изненада. То ће бити нека врста интернет тестамента. Знам да многе ствари нису за јавно изношење али ко не жели не мора да пише.

Шта мислите?

Mojne da cmizdricite. Just_Cuz_19  I'll be fine.  :good2:   :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

То ће бити нека врста интернет тестамента.

http://www.theopeninter.net/

http://en.wikipedia.org/wiki/Net_neutrality

Svaki svoga ubijte subasu!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

...I believe I will awake in a better world... Welcome by the dearest ones...

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Kad pomislim na smrt... pomislim na spasenje. Nekad mi teže pada pomisao... da moram još dugo dugo živeti .Da li bi se smrt uopšte mogla nazvati "vratima kuće" kojoj ćemo se vratiti kad nas Otac pozove???

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...