Jump to content

"Кана Галилејска" - Упознавање ради хришћанског брака на ЖРУ- пријавите се!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

ВАЖНО!

Од сада подфорум "Кана Галилејска упознавање ради црквеног брака" функционише као КЛУБ КАНА ГАЛИЛЕЈСКА

Драги наши пријатељи,

Одлучили смо се и на овај корак, с обзиром да су се већ многи упознали на нашем сајту и да имају стабилне везе (неки су у браку), те желимо да још проширимо читаву причу и на оне који можда нису успели да пронађу своју сродну особу. Овим ћемо помоћи људима да се ближе упознају, да оду заједно на пиће, а за остало како Бог да.

За Овај подфорум је потребна посебна пријава коју можете послати на мејл UREDNIK@POUKE.ORG

Најпре треба да се пријавите или региструјете на сајт (ако сте већ члан онда само пријава, ако нисте онда регистрација)

У пријави је потребно написати:

- форумско име (ник) и мејл са којим сте пријављени на форуму

- Име и Презиме, место становања

- годиште, 

- образовање

- колико дуго сте у Цркви и да ли сте у вери

- Да ли сте слободни и да ли би вам, ако се деси то био први брак

Остало пишете у темама.

Свако може да направи своју тему у оквиру "мушкарци " или "жене".

У Разним дискусијама се разговара са свима о свему и свачему.

Наравно, велику улогу ће играти приватне поруке и чет..

СВАКИ ПРИЈАВЉЕНИ ЧЛАН НА ОВОМ ДЕЛУ (ДАКЛЕ НА ОНОМ КОЈИ ЈЕ САКРИВЕН ДОБИЈА СВОЈУ СТРАНИЦУ, СВОЈ ПРОФИЛ... ПА ИДЕМО ПОЛАКО )

УПОЗОРЕЊЕ:

И најмања злоупотреба овог дела форума биће санкционисана бановањем са истог и пријављивањем надлежним органима. Упознавања су ограничена само на тај део форума, НИКАКО не узнемиравати друге чланове који нису на том делу сајта. 

Ваш ЖРУ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 149
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

• Гости

Дакле, само РЕГИСТРОВАНИ ЧЛАНОВИ који имају ПОСЕБНО одобрење приступају овом форуму. 

Морате да будете регистровани члан, а све остало је на вама... ми ћемо се трудити да се сна овом месту осећате домаћински и желимо да се што више хришћанских бракова склопи.

ЕВО КАКО ДА СЕ РЕГИСТРУЈЕТЕ:

YCwCggx.jpg

phJP85D.jpg

Подели на овим сајтовима

А да ли на пример ја могу да будем проводаџија?

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• Гости

На овом делу форума пишу људи само који хоће везу за брак... све остало разговарају на ПП, па на пиће, па ћаскање па пред попа :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, али мислим да ћемо затворити овау тему за разговор. Постоји тема за оне који желе да се упознају у самом пдф-у, па нека тамо разговрају о свему и свачему...

Циљ је да се људи приближавају и најаравно да се на крају виде у Литургији.

Подели на овим сајтовима

Могу ли на неки други начин попунити формулар,не ради ми  мејл...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2013. at 22:20, Иван Цветковић рече
па на пиће, па ћаскање па пред попа :)

Oče Vi ste divni !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Још једном:

Пријавите се на Поуке.орг (гегиструјте се или пирјавите, може и никнем)

- онда на мејл послати ваш ник на форуму уз Ваше право име и презиме и податке које смо горе траћили

тада добијате приступ овом посебном форуму...

Подели на овим сајтовима

Jako lepa stvar i svidja mi se sto je upoznavanje i eventualni brak povezan sa crkvom, zbog toga sam se i prijavio, iako sam mlad zainteresovao me je ovaj forum ko zna mozda se pojavi neko zanimljiv i dobronameran pa posle sta nam Bog da.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Тако је брацо....

Али за олазак на форум (ова посебни, треба посебна пријава)(, мора да се испоштује процедура у супротном не пуштамо...

А ти нам добродошао...

ДОБРО ДА СЕ ЗАПАМТИ: НИКАКВЕ ШВАЛЕРАЦИЈЕ, ГЛУПОСТИ... ТО ЈЕ СТРОГО ЗАБРАЊЕНО, САМО УПОЗНАВАЊЕ СЛОБОДНИХ ЉУДИ РАДИ БРАКА (ЦРКВЕНОГ), ЕВО ЈА ЋУ ДА БУДЕМ КУМ :)

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2013. at 22:33, Gordana Majkic рече

Srećno svima!

Bogami, trebaće im sreća LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ово је прелепо и свака част администратору . Даће Бог да се склопи још доста бракова на овакав начин.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...