Jump to content

О ПОСЛЕДЊЕМ ВРЕМЕНУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 23. 2. 2019. at 19:23, Милан Ракић рече

Ако може(ш) само да ова "кодна" имена пуку форумском "преведеш" који су то заправо библијски пророци, или пак Свети Оци.

Овако, са овом номинацијом, то му дође као год да је Жика Обретковић пророковао нешто око "дзелене слате, зелене девојке" и "спајалице". "Моје"

Expand  

Говорим о томе да Св.Писмо за последње време предвиђа појаву многих пророка и лажних учитеља, на ове људе указујем као на једну такву појаву која је узела маха.

Господ је Рекао да су пророци били до Јована Крститеља и да се од тада јеванђење шири проповеђу. Изводим закључак да су ови људи лажни пророци иако се њихова пророчанства испуњавају. То је нека идеја.

У принципу нисам схватио шта ме тачно питаш?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 365
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 23. 2. 2019. at 19:26, Volim_Sina_Bozjeg рече

Mangup  jedan a meni je govorio, zelena je trava zelena je ljubav. :))

Expand  

Кад се боље сетим, ево и @Драшко знаде...

Мсм., да је нешто овако било. (У она епска времена, када бејасмо били млади у цркви Светог Марка)

"Зелена девојка,

(д)зелена салата,

спајаш нашу љубав,

спајалице моја!

Зелена је трава,

(д)зелена салата,

зелена је љубав,

Спајалице моја!"

Иначе, хер Жика Обретковић је, поред оца Пере Крачуна легендарни јуродивац београдске махале и "малог стада" из београдских цркава одакле се мање-више сви знамо.

Подели на овим сајтовима

On 23. 2. 2019. at 19:30, Задње Време рече

Говорим о томе да Св.Писмо за последње време предвиђа појаву многих пророка и лажних учитеља, на ове људе указујем као на једну такву појаву која је узела маха.

Господ је Рекао да су пророци били до Јована Крститеља и да се од тада јеванђење шири проповеђу. Изводим закључак да су ови људи лажни пророци иако се њихова пророчанства испуњавају. То је нека идеја.

У принципу нисам схватио шта ме тачно питаш?

Expand  

Па да. Хтео сам да те питам; заправо сам помислио-стекао утисак, да ти такве сподобице промовишеш као ауторитете у пророштву. Дајући им и мандат да им се "пророштва испуњаввају". Мош мислити. Смутнијех времена

Подели на овим сајтовима

On 23. 2. 2019. at 19:34, Милан Ракић рече

Па да. Хтео сам да те питам; заправо сам помислио-стекао утисак, да ти такве сподобице промовишеш као ауторитете у пророштву. Дајући им и мандат да им се "пророштва испуњаввају". Мош мислити. Смутнијех времена

Expand  

Ма не: ја сам пратећи све ово стекао утисак да се ми налазимо у времену Велике Обмане коју помиње Писмо, И на ове људе гледам као на део једне велике завере која је направљена да заведе цео свет, и успут омогући светским моћницима да неке своје мрачне планове остваре.

Можда би требало да поново прочиташ овај мој пост али сада у овом светлу.

Видећеш колико ће другачије звучати

Подели на овим сајтовима

On 23. 2. 2019. at 19:37, Vladan :::. рече

а с њим шта је зна ли се?

Expand  

Нисам га одавна видео. Можда ова млађарија са Богословског знаде нешто више

Подели на овим сајтовима

ЕВО: 

Видите. Пакао, сатана, рај...све су то истине, али ја не желим да их се плашите, нити да о њима размишљате. Хоћу да волите Христа Који је све и онда где год будеш нећеш се плашити ничега од свега тога. Имаћеш сва добра и овде и тамо. Ето! Христос нас чека, и чим Му ми отворимо макар једну пукотиницу у своме срцу, Он одмах улази у нас и онда имамо све. Он је као сунце, децо моја, које својим зрацима улази у собу, чим мало повучеш завесу на прозору, и од тога нам одмах буде топло око срца.

Свети Порфирије Светогорац

ал имам осећај да овај наш чита НЗ а плодова се одрек'о  као поједине групације.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Има и оваквих пророка: Ако 

Поставља се питање која би била улога оваквих пророка?

Моје мишљење је да се припрема народ да ствари које ће се десити прихвате као Божију казну.

Све је у служби Велике Обмане

Обратите пажњу да он не прича о потапању САД али је  насловна слика видео клипа потопљен кип слободе.

Како зову то? Предиктивно програмирање

Подели на овим сајтовима

@Задње Време 

Обавезно погледај ово, пре тога да ниси писнуо нити поставио клип!

Подели на овим сајтовима

On 24. 2. 2019. at 11:25, Драгана Милошевић рече

@Задње Време 

Expand  

Откривење Исуса Христа, које даде њему Бог, да покаже слугама својима шта ће скоро бити, и показа, пославши по анђелу својему слузи својему Јовану,Који свједочи ријеч Божију и свједочанство Исуса Христа, и шта год видје.Благо ономе који чита и онима који слушају ријечи пророштва, и држе што је написано у њему; јер је вријеме близу. Отковење 1.1-3

И рече ми: ово су ријечи вјерне и истините, и Господ Бог светијех пророка посла анђела својега да покаже слугама својима шта ће бити скоро.

Ево ћу доћи скоро: благо ономе који држи ријечи пророштва књиге ове. откровење22. 6-7

И рече ми: не запечаћавај ријечи пророштва књиге ове; јер је вријеме близу. Откровење 22.10

Јер свједочим свакоме који чује ријечи пророштва књиге ове; ако ко дометне овоме, Бог ће наметнути на њега зла написана у књизи овој.И ако ко одузме од ријечи књиге пророштва овога, Бог ће одузети његов дијел од књиге живота, и од града светога, и од онога што је написано у књизи овој.Откровење 22.18-19

Свето Писмо нас позива да пазимо на време и да држимо речи ове књиге како би смо препознали шта се дешава.До у видео прилогу који је постављен као званични став  Православне цркве се позива да не обраћамо пажњу на све то и нећемо бити преварени.

Сад сам збуњен: да ли да веруијем С. Писму или Ставу цркве.

Када је Христос дошао први пут, пре 2000год. Јевреји нису препознали месију. Зашто нису препознали Месију? Па имали су светоотачко предање, и због тога га нису препознали.

Како видим светотачко предање ђе бити узрок да се ни Његов други долазак неће препознати.

ОНај ко је Јовану Богослову дао Откровење и информацију о броју имена њезина је знао да у време када то буде актуелно ће постојати цифре за означавање бројева, Значи информација у Откровењу није ни биола намењена да о њој размишљају светитељи у времену када се нису користиле цифре. Тако да они нису могли правилно ни да расуђују о тој ствари.

Зашто је спаљен Ђордано Бруно? Јер је проповедао Истину која је за цркву била јерес. И Свеци греше у тумачењу писма, Тумачење Писма нас не Чини праведнима него вера и творење Божије воље.

Ако је неко светац постао је то због доброте и вере а не због превелике памети. Свето писмо је сасвим јасно по том питању. 

Можда би било добро да се избаци Откровење из Библије јер оно унемирава људе? 

Св.Ап Павле је саветовао да жена у цркви ћути, а акојој нешто није јасно да пита мужа кући.

Данас црква има жене за вероучитеље, Јел и то светоотачко предање?

Цитат

Expand  

Могу отац да ти будем а ти имаш слободу да овако причаш са мном.

чудни неки ветрови дувају у Православљу

Подели на овим сајтовима

On 24. 2. 2019. at 16:32, Задње Време рече

Могу отац да ти будем а ти имаш слободу да овако причаш са мном.

чудни неки ветрови дувају у Православљу

Expand  

Срећом па ниси.

Позиваш се на НЗ а одреко си се Светих. Ћути, срам те било.

Коју славу славиш, Србине?

Подели на овим сајтовима

On 24. 2. 2019. at 11:25, Драгана Милошевић рече

Expand  

Kad će drugi i treći deo. Ovde priča samo o jmbg. To je za Ruse. Oni prave frku oko toga. 

PS: Ljudi nemojte se stalno svađati...nije lepo. Može se pričati i smirenim tonom, ne odmah u svađu. Ali dobro nisam ja sad neko ko bi trebalo nekog da prevaspitava- nije mi to namera- samo mi je krivo kad je neka svađa - tad znam da ljubavi nema. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 25. 2. 2019. at 6:23, sanja84 рече

Ovde priča samo o jmbg. To je za Ruse. Oni prave frku oko toga.

Expand  

Није сестро само о јмбг-у него о смислу бројева који се појављују на документима, као и о смислу самих шестица о којима пише у откровењу.

Дакле колико сам схватио, није тајна у арапским бројевима него у имену чија ће слова у збиру имати три шестице. А колико сам читао, тај збир се односи на хебрејско писмо и већ је дешифрован.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 25. 2. 2019. at 6:23, sanja84 рече

Kad će drugi i treći deo. Ovde priča samo o jmbg. To je za Ruse. Oni prave frku oko toga. 

PS: Ljudi nemojte se stalno svađati...nije lepo. Može se pričati i smirenim tonom, ne odmah u svađu. Ali dobro nisam ja sad neko ko bi trebalo nekog da prevaspitava- nije mi to namera- samo mi je krivo kad je neka svađa - tad znam da ljubavi nema. 

Expand  

Bice uskoro nastavak o biometriji i cipovima. Medjutim, smatram da bi trebalo da prokomentarise argumente koje je jos pre dest godina izneo djakon Avelj Sejmonov.

https://istinoljublje.com/2013/06/23/идентификациони-број-и-печат-антихри/  

http://borbazaveru.info/content/view/4470/28/

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...