Александрида Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hvDNtkrwO0k Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Aмин. bgpj and Anette је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Ignjatije, Млађони and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Gospode Isuse Hriste , Sine Boziji pomiluj me gresnu. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Gospode Isuse Hriste , Sine Boziji pomiluj me grešnu. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Господе Исусе Христе, помилуј ме грешну, Пресвета Богородице, спаси ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bobba Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 1 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Hvala Bogu, u srce mi je stavio veliku želju da se molim Isusovom molitvom time što mi je u ruke stavio knjigu Kazivanje jednog Bogotražitelja. Kada jednom zapali, srce je uvek želi... Međutim, interesuje me kada i gde se Isusova molitva prvi put pominje? Naravno, ako ti je poznata ta činjenica... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Господе Исусе Христе, Сине Божији, ради молитава Пречисте Матере Твоје, преподобних и богоносних Отаца наших, помилуј ме грешног. Амин isus-sinai "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 -Господе Исусе Христе, Цине Божији, помилуј ме грешну.- Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 الرب يسوع المسيح، ابن الله، رحمه خاطئين بلدي Gospode Isuse Kriste, Sine Božji, pomiluj me grešnu. isus-sinai Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji,pomiluj me gresnu! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 GOSPODE ISUSE HRISTE SINE BOZJI POMILUJ ME GRESNU! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука