Jump to content

Исусова молитва! Понављајмо до Есхатона

Оцени ову тему

Да ли се молите Исусовом молитвом?  

193 члановâ је гласало

1. 1. Да ли се молите Исусовом молитвом?

• да
      92
    • не
      7
    • немам благослов за то
      7
    • да, али не у мери у којој би желио/желела
      74
    • немам времена
      3

Препоручена порука

Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Aмин.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, помилуј ме грешну,

Пресвета Богородице, спаси ме.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1

Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!

Hvala Bogu, u srce mi je stavio veliku želju da se molim Isusovom molitvom time što mi je u ruke stavio knjigu Kazivanje jednog Bogotražitelja. Kada jednom zapali, srce je uvek želi...

Međutim, interesuje me kada i gde se Isusova molitva prvi put pominje? Naravno, ako ti je poznata ta činjenica...

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, Сине Божији, ради молитава Пречисте Матере Твоје, преподобних и богоносних Отаца наших, помилуј ме грешног. Амин

isus-sinai

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

الرب يسوع المسيح، ابن الله، رحمه خاطئين بلدي

Gospode Isuse Kriste, Sine Božji, pomiluj me grešnu.

isus-sinai

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...