Manastir Bradaca Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 inace,za molitvu nije potreban neki poseban blagoslov..molitva je uvek blagoslovena Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Господе Исусе Христе, помилуј ме... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. Молитвама Крститеља Твога подари ми покајање. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 უფალი იესო ქრისტე, შემიწყალე მე ცოდვილი! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Господе Исусе Христе , Сине Божији , помилуј мене грешног . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Господе Исусе Христе, помилуј ме. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Их Эзэн Есүс Христ, Бурханы Хүү нь нүгэлтнийг намайг өршөөгөөч байна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MariaElena Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Gospodine Isuse Kriste, smiluj se nama grešnicima! (Mi tako molimo, iako je ljepše - pomiluj me... Ima dva značenja, zar ne? Pomilovati: udijeliti milost nekom ili pogladiti po licu...) Dalibor984 and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Господе Исусе Христе, помилуј ме. m(_ _)m "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 А која је поента овог уписивања речи Исусове молитве? Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 ISUSE HRISTE SINE BOŽIJI POMILUJ ME GREŠNOG Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука