Jump to content

Прогон Православне Охридске Архиепископије у Р. Македонији

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 3.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Свака част оче Иване ,..

морам заиста да овако реагујем и кажем - свака част.. јер заиста је невероватно какви смо и до које мере смо некритични и подложни масмедијским ''дешавањима''...

Има се утисак да кад би нам десет дана редовно пуштали ''мпц'' причу о пореклу македонаца - ми први признали да је Алаксандар родоначелник бјрМакедонаца...

чак много пре и од њих самих...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Чудо у Скопљу – позив на покајање расколничкој јерархији МПЦ

Чудо о којем се ових дана говори, а десило се у цркви Светог Димитрија у Скопљу, у којој су почеле да светле иконе и фреске је једно од најновијих знамења, које доживљавамо као позив на покајање свим људима, али посебно расколничкој јерархији тзв. МПЦ.

cudo-u-skoplju1.jpg?w=529

Позната је и трагична чињеница, да МПЦ више од четрдесет година живи у црквеном расколу са СПЦ и свим помесним Православним црквама и тиме држи свој недужни народ и многе искрене вернике у духовној погибли и смрти. Поред тога, ово знамење видимо и као позив расколничкој јерархији и онима који неправедно утамничише праведника – Блажењејшег Митрополита охридског и скопског Г. Г. Јована, да престану са тим иродовским делом и врате се једином спасавајућем Јединству Православне Цркве.

cudo-u-skoplju2.jpg?w=529&h=391

Дај Боже, молитвама светог Великомученика Димитрија, заштитника града Солуна и чувара Јединства Православља.

Извор:

http://radiosvetigor...BA%D0%BE%D0%BB/

Подели на овим сајтовима

Да македонска потребва за некаквом ''САМОпотврдом'' (''самОчишћењем'') (и самообманом) нема краја ево још једног показатеља...

ово превазилази сваки коментар... ево видео вести... са владиног медија..

катастрофа..

Сонце на Вергина на велигденско јајце

http://sitel.com.mk/...ligdensko-jajce

Господи помилуј...

Подели на овим сајтовима

Катастрофа...

али кад је лудило у Питању оно нема крај...

Ево шта је мени најинтересантније код оног чуда у храму било.. присуство овог лика који је наређивао ометање сахране и началствовању на истој владики Марку... овај расколнички митрополит Агатангел је сво време био на снимцима из Храма св. Димитрија...

http://www.telma.com...ub=6&item=15992

Погледајте и сами.. дотични Агатангел тумачи чудо... ЛУДИЛО...

АГАТАНГЕЛ ТРАЖИ ОПОЗИЦИЈАТА ДА СЕ ПОКАЕ!

Подели на овим сајтовима

Да македонска потребва за некаквом ''САМОпотврдом'' (''самОчишћењем'') (и самообманом) нема краја ево још једног показатеља...

ово превазилази сваки коментар... ево видео вести... са владиног медија..

катастрофа..

Сонце на Вергина на велигденско јајце

http://sitel.com.mk/...ligdensko-jajce

Господи помилуј...

Још ће испасти да је јаје почело да мироточи. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

Чудо се десило ..ДА БИ СЕ ОПОЗИЦИЈА ПОКАЈАЛА!!!!

мало је рећи лудило...

sve sam salušao i kolko tolko razumeo a na kraju kao šlag - makedonci biblijski narod ,

posle ovog tumačenja Agatangel je več sam po sebi "čudo " božije !

Ne znam šta da kažem...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Још ће испасти да је јаје почело да мироточи.

treba da to jaje da odnesu Agatangelu , da vići kakvo će protumatiči i to čudo hehehe

očito je Agatangel veliki mudrac i tumač , te mu ovo jaje neće to toliko da bude teško da protumači.

Подели на овим сајтовима

sve sam salušao i kolko tolko razumeo a na kraju kao šlag - makedonci biblijski narod ,

posle ovog tumačenja Agatangel je več sam po sebi "čudo " božije !

Ne znam šta da kažem...

Ма види део вести ... ево преводим... мислим он је луд 100% ..као и већина њих али ајде... пази изјаву... :

''Агатангел је позвао опозицију на покајање у контексту „фреско - прочишћења“ у цркви Светог Димитрија, о чему каже да је ''директно учињено од Бога за спас нације“. Агатангел у истом контексту истиче да актуелна владајућа политичка гарнитура „нема потребу од покајања јер је много учинила за Цркву“.

ЕЕеееј.... ало..

..ма нема даље..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...