Jump to content

ĆIRILICA SVUDA - OD FAKULTETA DO RAČUNA I POTVRDA: Šta piše u nacrtu zakona koji je Vučić predao Dodiku?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Zato sto oni koji patriotizam vide u zastavama, grbovima i pismima, retko uzimaju u ruke stvarne probleme

Ајде....

Ти си скинуо заставу из своке собе и сад трчиш ко манит по парковима и чистиш.

Де не лупај.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Ајде....

Де не лупај.

NIko ne ume tako elegantno da masi poentu kao patriJote i naciJonalisti :D 

Evo ga jedan takav :D de je kupio ovu srpsku majicu?
image.png

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

NIko ne ume tako elegantno da masi poentu kao patriJote i naciJonalisti :D 

Evo ga jedan takav :D de je kupio ovu srpsku majicu?
image.png

Не машим ја поенту никако. Него ти причаш безвезе.

А молим те објасни ми шта ја имам са бившим вођом навијача Вождовца? Укратко ништа.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, cloudking рече

Znam da ne znas.

Zato sto oni koji patriotizam vide u zastavama, grbovima i pismima, retko uzimaju u ruke stvarne probleme. Inace ne bi niko mogao da ih kupuje jeftinom propagandom i umesto da budete srecni sto vam vladar baca te naciJonalisticke koske da imate sta da glodjete u dokolici, bili bi ste besni jer vasa drzava i vas narod imaju daleko vece probleme od toga dal svi pisu cirilicom i dal svi vasi uzori dobili svoju ulicu ili spomenik.

То никако не значи да поред горућих проблема  не треба полако да решавамо и ове . Зрно по зрно погача...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Вилер Текс рече

12:smeha:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

То никако не значи да поред горућих проблема  не треба полако да решавамо и ове . Зрно по зрно погача...

Ма човек је истриповао да само у Србији постоји корупција и да је измислио исту Вучић...и сад би да мења власт са људима који су директно/индиректно били у власти пре 10 година када је такође постојао проблем корупције као и пре 50 година... Дон Кихот провалио реге и вутру...не ваља.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Вилер Текс рече

Не машим ја поенту никако. Него ти причаш безвезе.

А молим те објасни ми шта ја имам са бившим вођом навијача Вождовца? Укратко ништа.

On kaze da je srpski patriota, ti kazes da si srpski patriota.

On kaze da je srpski nacionalista, ti kazes da si srpski nacionalista.

Dovoljno? :) 

S tim sto on cak i radi nesto. Organizuje covek narodne patrole da brane srBski narod... a ti? Samo mases zastavom, pises cirilicom, divis se spomeniku i smatras se patriotom... pa ne moze to bas tako :D 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Вилер Текс рече

Ма човек је истриповао да само у Србији постоји корупција и да је измислио исту Вучић

Sto lazes? Nikada to nisam rekao.

Ja samo kazem da imamo nelegitmnu vlast koja krseci ustav ove zemlje obezbedjuje ostanak na vlasti to je sve. Ko krsi ustav i zakone moje zemlje treba da odgovara za to. To je moje razmisljanje jer sam patriota.

Da sam patriJota ja bih dozvolio da mi se gazi ustav drzave uz uslov da se  i meni da nesto... e sad, nekom je dovoljan sendvic, nekom poreska olaksica, nekom spomenik i zakon o cirilici... ali krajnja linija je u tome da sve patriJote imaju sovju cenu za koju ce dozvoliti protivustavno i protivzakonito delovanje okupatorima.

Svako ko upravlja ovom drzavom mimo volje njenih gradjana je okupator. Ne kapiram sta tu nije jasno?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

krseci ustav ove zemlje

Добро супер важи...

Него јеси 2006. године гласао за или против овог Устава?

Пс: ја себе не сматрам националистом. Више волим израз родољуб што и ти мислиш за себе. Значи ми смо левијатанови другари. Супер. 

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Рапсоди рече

Saglasan.

Ali uvodjenje zakona o cirilici ne resava problem njene neupotrebe.  Cirilica prvo treba da se ocisti od parazita i insekata koji su je opoganili u proteklih nekoliko decenija. 

A taj problem svakako treba resiti ako zelimo da nam cirilica ostane jedan od simbola srpske tradicije. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Saglasan.

Ali uvodjenje zakona o cirilici ne resava problem njene neupotrebe.  Cirilica prvo treba da se ocisti od parazita i insekata koji su je opoganili u proteklih nekoliko decenija. 

A taj problem svakako treba resiti ako zelimo da nam cirilica ostane jedan od simbola srpske tradicije. 

Закони  много тога решавају, ако се власти потруде  да кажњавају  ко их не поштује. У овом случају, само закони могу решити проблем, и наравно довољно инспектора на терену.  

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Дишемо ти и ја исти ваздух. Сигурно исто и мислимо.

Ајде одмори мало.

Ne kapiram kako ti se sad on ne uklapa u sablom patriote?

Promovise nacionalne simbole vise nego iko.

Insistira na postovanju srpske tradicije vise nego iko.

Zagovornik je cirilice.

JAvno iskazuje duboko postovanje prema ljudima koje patriote smatraju junacima i herojima.

Pozdravlja omenike.

Posecuje manastire.

Mrzi migrante, hrvate, muslimane, rome....

I NAJVAZNIJE!

VOli decko Vucica. 

Koju li si manu uspeo da mu nadjes bas me zanima. Zasto ovaj covek nije nacionalista?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Закони  много тога решавају, ако се власти потруде  да кажњавају  ко их не поштује. У овом случају, само закони могу решити проблем, и наравно довољно инспектора на терену.  

A sad se seti da zivimo u zemlji u kojoj je dozvoljeno ubiti drugu osobu ukoliko si blizak vlastima...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

On kaze da je srpski patriota, ti kazes da si srpski patriota.

On kaze da je srpski nacionalista, ti kazes da si srpski nacionalista.

Dovoljno? :) 

Из.. ти логику.:)

Нађем један чланак у новинама, како се један манијак у Америци декларише као атеиста и либерал...не знам шта је учинио, да ли побио неке људе, чини ми се. Е сад по твојој логици...

Он каже да је атеиста, ти кажеш да си атеиста.

Он каже да је либерал, ти кажеш да си либерал.

Довољно ? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...