Jump to content

За све љубитеље пива

Јаков.

Препоручена порука

е сад колико с епоштују стандарди,не бринем се превише,жртвовао бих коју годину живота за боље пиво  joooj

Свиђа ми се како размишљаш! joooj

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

• Одговори 261
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

Данас пробано и хемија је одмах кренула...

Љубав на први поглед и први укус. Без размишљања, остављам сва друга пива која сам пио и узимам за верног пратиоца само ову врсту ирског пива.

Такозвано "ејл" црвено пиво. Цена је прилична, али је квалитета тако очигледна...

whackado

Ко ово пиво не проба, не може рећи да је пио пиво.

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

anegdota, mesto dešavanja radnje London 2005 godine... vrhunski restoran

sastanak direktora vodećih pivarskih brenodva u Evropi.

Direktori Karlsberga, Hajnekena, Efesa i Ginisa dogovaraju se o strategiji i tržištu.

U pauzi dolazi konobar i direktori naručuju pića i ića...

Direktor Karlsberga naruči pivo Karlsberg, direktor Hajnekena naruči Hajneken, direktor Efesa naravno naruči Efes.

Dođe konobar i do direktora Ginisa.."gospodine šta vi želite?" - Paaaa, daj mi koka-kolu. Ode konobar.

Zaprepašćeni direktori ostalih pivara gledaju se u čudu i na kraju pitaše direktora Ginisa, zašto je naručio koka-kolu.

"Pa hteo sam da naručim Ginis, ali vidim niko ne pije ovde pivo, pa reko da ne budem sam"

:cheesy:

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ma ništa bez Jelena u konzervi  whackado

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

е сад колико с епоштују стандарди,не бринем се превише,жртвовао бих коју годину живота за боље пиво  whackado

Свиђа ми се како размишљаш! whackado

Придружујем се.

Подели на овим сајтовима

Љубав на први поглед и први укус. Без размишљања, остављам сва друга пива која сам пио и узимам за верног пратиоца само ову врсту ирског пива.

Такозвано "ејл" црвено пиво. Цена је прилична, али је квалитета тако очигледна...

:bla:

Постављена слика

Где нађе ово пиво,не знам каквог је укуса,али изгледа катастрофа  confused1

Подели на овим сајтовима

A sto se tice ambalaze...ja ovde (IT) jos nisam video :group111: u plasticnoj ambalazi. To postoji samo kod nas u Srbiji.

Да и ја нешто мислим да то нема да се нађе на много места. Али зато када смо били у Италији на екскурзији видео сам најлепшу ствар на свету у коју сам се заљубио а то је стаклена Хајнекен амбалажа од 0.75 ! sv-maksim Имаче Настро азуро је супер, Бира морети ништа посебно, мада смо ми како су дани екскурзије одмицали се спустили од Хајнекена до словеначког Униона хехе  bliss jeeee

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

bendoff

Постављена слика

ГДЕ, где, где, где братее ???  ekstra Колико пара ако није тајна ? Јел има у 0.5 амбалажи ? :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

bendoff

Постављена слика

How much у кафани? Ја мислим да је у супермаркету око 200 дин  ekstra а колико је тек у кафани...

Иначе, црвена пива ми јако пријају. Ми то немамо, код нас је изгледа тај  немачко-чешки пивски фазон.

Подели на овим сајтовима

Ma ništa bez Jelena u konzervi  bendoff

То само кад мораш на брзину да узмеш, нема амбалаже и сл. Стаклена флаша рулз!

Е али занимљива ствар, скоро сам провалио, да чак и са кауцијом флаша не дође скупља много, ако уопште и буде скупља од лименке. Бар у Максију... А иначе шта знам, ту су ми негде, има лименка своје дражи, само што кад остане при крају боље да проспеш а из стакла можеш све да попијеш  ekstra

Подели на овим сајтовима

anegdota, mesto dešavanja radnje London 2005 godine... vrhunski restoran

sastanak direktora vodećih pivarskih brenodva u Evropi.

Direktori Karlsberga, Hajnekena, Efesa i Ginisa dogovaraju se o strategiji i tržištu.

U pauzi dolazi konobar i direktori naručuju pića i ića...

Direktor Karlsberga naruči :) Karlsberg, direktor Hajnekena naruči Hajneken, direktor Efesa naravno naruči Efes.

Dođe konobar i do direktora Ginisa.."gospodine šta vi želite?" - Paaaa, daj mi koka-kolu. Ode konobar.

Zaprepašćeni direktori ostalih pivara gledaju se u čudu i na kraju pitaše direktora Ginisa, zašto je naručio koka-kolu.

"Pa hteo sam da naručim Ginis, ali vidim niko ne pije ovde pivo, pa reko da ne budem sam"

bendoff

Има истине  ekstra

Подели на овим сајтовима

Е, а јесте провалили да зависи и од серије до серије. У неким серијама нема пене ни за лек, у неким, пак, можеш да седнеш на пену а њој ништа. Говорим о домаћим варијантама. Ове где нема пене су киселе, безвезе, а ове друге су... лек.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...