Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли мислите да би било добро да се форум закључа током великих празника?

Да може да се са њега чита али да се поруке не могу писати и мијењати?

Ово ми је предложио Шалом777 и мислим да је идеја добра из разлога што лако може доћи секташ да ровари по форуму или неко са злим намјерама знајући да смо тада у Цркви или да нисмо у могућности да постујемо.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма нема потребе, секташи ће наш форум заобилазити у широком луку. Видећемо касније, можда з Васкрс, имаћемо ову идеју у виду.

Остали чланови форума ако имају неке идеје за побољшање рада истог-изволите...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Уредници и админи, зашто не направите теме или подфоруме нор епархија бачка, банатска..и сваки манастир ставите у одређену епархију овако је све збућкано..јел се слажете самном ?  :smiley:

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

???????? ? ??????, ????? ?? ????????? ???? ??? ????????? ??? ???????? ?????, ????????..? ????? ???????? ??????? ? ???????? ???????? ????? ?? ??? ????????..??? ?? ??????? ?????? ?  :smiley:

slažem se ali to je obiman posao i morali bi da se podelimo, ne može to jedna osoba sama da vodi a da bude kako treba 0409_feel

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ја бих предложио следеће:

подфоруми:Монета,Брак, породица,Медији и Екумена да се укину и да се све то подведе под подфорум Друштво

а да се подфорум политика подијели на:Домаћу политику и Светску Политику.

Мислим да би било добро да се веде подфорум Историја и да се подијели на:Општу историју и Црквену историју,а општа историја да се подијели на домаћу и свестку.

Да се подфорум личност пребаци и да се стави под пдф-Црква и личност јер мислим да прво потпада под друго.

Тема Православни свет да постане једна и да се избаци ``Остале помјесне Цркве``јер оне су дио Православног свијета а да се паралелно њој формира пдф СПЦ-актуелности,да бисмо имали догађаје из наше Цркве и догађаје из осталих Цркава.

Да се тема ``Хришћанство ван Православља``укине и да се све то подведе под секте а да остане пдф ``Религије``на којем би се дискутовало о светским религијама:Исламу,Будимзку,Шинтоизму,Браманизму...

Да се уведе пдф-Тумачење Светог Писма како би се качили постови и отварале теме о светоотачком тумачењу Библије.

Ево ја сам дао предлог а ви криткујте,исправљајте,допуњавајте  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Управо поставих примедбу на теми о екуменизму, једном од модератора WA :drugarstvo:-у, а у вези непримереног

приватизовања форума,на тако озбиљној теми.

Скандал је употпуњен експресним промовисањем једног од чланова форума у уредника управо те теме.

Дакле, немам ништа против, момак је погрешио и то се догађа, али уместо извињења добих поуку о "правном леку".

Поновићу врло убедљив наслов који овај сајт и форум на њему носе, Живе Речи Утехе.

Ако је ово инструкција модераторима да тако дају утеху, онда је све узалуд.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ево предлога. Неке теме су обрађиване на подоста страница. Кад тад се појаве врло лепи и поучни текстови. Е сад ти лепи одговори бивају понекад поједени. Мислим на то да не може свако да чита свих например двадесет страница, већ обично прочита најновије одговоре који су обично после толико страница већ скренули мало са теме. Мој предлог је да кад се појави неки брилијантан одговор или закључак да се на неки начин обележи, да га они који се прикључују теми не пропусте. Нисам неки компјутерски стручњак али мислим да би могло нешто да се уради по овом питању. Например да се уз поједине обрађене теме отвори нова са истим именом али да се уз име дода "генијални одговори" или нешто слично, мада сигуран сам да на овом форуму има људи који би нашли неко боље решење, под условом да вам се свиђа идеја и да има воље да се спроведе. Најбоље би било кад би свештеници били рецензенти.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Зашто ми увек пише погрешно име на мејлу који добијам као обавештење, када ми неко пошаље пп?

Пошаље ми један форумаш а пише да је други?

Не ме збуњиват!  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Sve je to lepo, nego ja sam hteo da prokomentarisem neke poruke koje ste mi uputili i da odgovorim na neka pitanja koja su mi postavljena, medjutim ne mogu - jer su sve teme u kojima smo razgovarali /na podforumu 'Stvaranje'/ zakljucane.

Napravili ste takav podforum, planirali da na njemu sakupite dosta materijala, a sada ga zakljucavate za drugacija misljenja.

Ako tzv. 'biblijski kreacionizam' ne mozete da odbranite drugacije nego cenzurom i zabranama, to onda govori nesto o samom kreacionizmu.

Подели на овим сајтовима

Tema vezana za post se nalazi na vise mesta zasto se ne poveze u jednu temu?

npr:

ПРАВИЛА ПОСТА Jorge Lopez (Православље за почетнике)

Пост и о посту Лазарица (Литургика)

Post tokom trudnoce i u periodu dojenja Маша (Женски кутак)

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Мој предлог је да се отвори подфорум ''Донације'' или неког сличног назива.

Ту би могли да постављамо жиро рачуне породица или институција или... којима је помоћ неопходна.

Знамо сви колико има сиромашних, колико установа за децу и старе су на рубу егзистенције, избеглице, инвалиди, сирочићи, колико манастира треба да се обнови...

Ево нудим се да помогнем уколико дође до реализације мог предлога.

Свако добро од Бога свима желим!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

imam predlog:

ako neko ima opomenu pred ban a godinu dana (ili kol'ko vec gazde odrede) ne "zgresi" ...

da mu se obrise opomena!

tako bi opomena bila - "uslovni" ban ... i moze se aktivirati u odredjenom periodu (moze biti i razlicit- u zavisnosti od tezine prekrsaja)

moze i tri stepena :

1. opomena

2. uslovni ban (na odredjeni period)

3. ban

a, i , ban - ne mora uvek biti dozivotni

evo, ja pisem ovo , a ne znam tacno bas pravila u vezi banovanja...

samo sam primetio da se pominje opomena pred (dozivotni) ban ...

aj , kazite sta mislite!

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...