Jump to content

Neke stvari koje treba znati..

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 39 минута, sanja84 рече

Da, ali mi svaku temu uputimo u ovom smeru.. :) To nam je omiljeno.

Pa bilo bi onda dobro da otvorimo tu temu a ne da svaku upucujemo tu heheh. Eto ti otvori. Hristos je najveci karakter koji je ikad hodao u ljudskom tjelu tako da se uvijek vraćamo na Njega. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lazar 12 рече

Pa bilo bi onda dobro da otvorimo tu temu a ne da svaku upucujemo tu heheh. Eto ti otvori. Hristos je najveci karakter koji je ikad hodao u ljudskom tjelu tako da se uvijek vraćamo na Njega. 

ne, ja sam više za sokratske babičke metode...evolucija razgovora je bitna

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, J_a_n_a рече

Švaleri imaju mnogo iskustva a malo karaktera, @Lazar 12 je lepo objasnio suštinu, ne znam ni kako dođosmo dovde valjda zbog Muhameda i maloletnice :scratch_head:sorry 

Da postoji ta ljudska tendencija da brane svoje vodje i njihove karaktere na koje se ugledaju.Taj fenomen vidimo cesto. Ljudi brane i crkvene vodje koje su zgrijesile i komadante i predsednike itd itd. Tako i muslimani nastoje bilo kako da opravdaju karakter Muhameda koji im služi kao primjer iako on nije ni blizu nekoga savrseno dobrog covjeka. Ali mi nismo tu da sudimo. Naš primjer je Isus i sta god da radimo treba da se vodimo njegovim savrsenim karakterom. Muhamed je bio stariji od Isusa a njegov karakter je sramotno i porediti sa Hristovim 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, J_a_n_a рече

Švaleri imaju mnogo iskustva a malo karaktera, @Lazar 12 je lepo objasnio suštinu, ne znam ni kako dođosmo dovde valjda zbog Muhameda i maloletnice :scratch_head:sorry 

Stariji kao covjek, On je bio savrseni covjek i savrseni Bog. Da ne dodje do zabune kod neupucenih citalaca

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, sanja84 рече

ne, ja sam više za sokratske babičke metode...evolucija razgovora je bitna

Heheh, i to je uredu.Pametne misli su veliko blago. Razmjena misli je veliko bogatsvo. Ja tebi lijepu misao, ti meni i oboje smo dobili 100% kamate na naše bogatsvo 😊

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 8.5.2021. at 12:58, sanja84 рече

@Bojan* govoriš o psihološkoj strani nevinosti.. To je naivnost?? 

Nije to naivnost, nego neiskvarenost.

On 8.5.2021. at 12:58, sanja84 рече

Iskusniji muškarci psihološki su oni koji su mudri?! 

Nisu oni mudri, nego devojke i žene veruju da bi sa njima kao seksualnim partnerima mogle doživeti veće seksualno zadovoljstvo, pošto su oni kroz seksualne odnose sa drugim ženama stekli određena saznanja  o “seksualnim potrebama” žena, da ne kažem stekli “seksualne veštine”.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

Nisu oni mudri, nego devojke i žene veruju da bi sa njima kao seksualnim partnerima mogle doživeti veće seksualno zadovoljstvo, pošto su oni kroz seksualne odnose sa drugim ženama stekli određena saznanja  o “seksualnim potrebama” žena, da ne kažem stekli “seksualne veštine”.

Ne mislim da to bas funkcionise tako racionalno i svesnom kalkulacijom.

пре 2 часа, Bojan* рече

Ljubav je vrsta osećanja.

Zasto bi iko mario za to onda?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, mirko1929 рече

Ne mislim da to bas funkcionise tako racionalno i svesnom kalkulacijom.

Svesno ili podsvesno, na kraju se svodi na isto.

пре 9 часа, mirko1929 рече

Zasto bi iko mario za to onda?

Retko ko i mari za ljubav, ali dobro zvuči, pa se koristi kao paravan. Istina je međutim sasvim drugačija nego što se želi predstaviti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...