Jump to content

Preminuo raščinjeni episkop Artemije

Оцени ову тему

Препоручена порука

WWW.NOVOSTI.RS

DANAS u 14.45 časova preminuo raščinjeni episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

NOVA.RS

Raščinjeni episkop raško-priznski i kosovsko-metohijski Artemije preminuo je danas.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Баш жалосно, све што се издешавало у вези њега је велика трагедија, нека га Бог помилује због добрих дела која је чинио.

Подели на овим сајтовима

Жао ми је. Читав његов последњи животни период ми је жалостан. Православно сам се образовао на неким његовим књигама из времена док је био епископ рашко-призренски и веома ме је жалостило све у вези са њим што се дешавало од 1998. па надаље.

Ако је грешио, нека да Бог да свако из тих грешака извуче поуку и не иде тим путем.

Подели на овим сајтовима

Bog da mu dušu prosti. Jeste tu bilo svačega, ali da li je bio baš toliko crn da mu se tema jedva provuče kroz forum ne_shvata?

Подели на овим сајтовима

Отишао је са овога света на исти дан када је и замонашен, то није случајно.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, grigorije22 рече

Izgleda da Đurović ne pogađa samo fudbalske utakmice. 

Од 18. је он у болници у Ваљеву. Умро је јуче на путу за БГ.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Natasa. рече

Bog da mu dušu prosti. Jeste tu bilo svačega, ali da li je bio baš toliko crn da mu se tema jedva provuče kroz forum ne_shvata?

Колико су људи заинтересовани за било коју тему, толико се тема провлачи.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Дејан рече

Колико су људи заинтересовани за било коју тему, толико се тема провлачи.

Dobio jedva posećenu temu na forumu, nije dobio mesto na naslovnici. Šta ja znam, ipak je bio vladika.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Natasa. рече

Dobio jedva posećenu temu na forumu, nije dobio mesto na naslovnici. Šta ja znam, ipak je bio vladika.

Јел добио на сајту СПЦ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...