Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пун је свет несрећа. Знам, тичу нас се само наше, али зар и туђе нису наше?

М.Селимовић

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Second+Chance.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Не треба да се осврћемо са љутњом, нити да гледамо напред са стрепњом, већ треба да гледамо око себе са разумевањем.

-Џејмс Тербер

Подели на овим сајтовима

705.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Наш Бог постоји – то је ударац за атеисте. Наш Бог је активан (дејствује) – то је ударац за деисте.

-Свети Николај (Велимировић) Жички и Охридски

Подели на овим сајтовима

On 23. 3. 2014. at 12:56, Данче.Д рече

"КАЖУ...када ти испадне корица хлеба из уста неко ти је гладан...а шта је са сузом...?"

Često se tešim time da su to neke tuđe suze, da je bolje da ih ja za nekoga isplačem... Jer, ako postoji i najmanja mogućnost da meni draga osoba tuguje, to i mene dotiče, želim da podelim, preuzmem deo tereta, ma kako da sam mali u ljubavi...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

1925179_692309964166305_335675641_n.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...