Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Када сам заиста почео волети себе, одрекао сам се навике да живим и даље у прошлости и да се бринем за своју будућност. Сада пак живим само за овај тренутак у којем се СВЕ догађа.

Чарли Чаплин

• Волим 1

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

За онога ко верује - нема питања,
а за онога ко не верује - нема одговора.

Подели на овим сајтовима

misao-dana-12.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

."Mi nismo atomi prašine koja se u oblacima bez cilja diže leti nad drumovima, nego sićušni delovi beskonačnog mozaika kome ja ne mogu ni naslutiti smisao, oblik ili veličinu, ali u kom sam, našao svoje mesto i stojim pobožno, kao u hramu!"

Ivo Andrić

Подели на овим сајтовима

Човек зна само за дубину и горчину несреће коју је сам доживео, као и за тежину болести коју је сам преболео, али нико не зна несреће ни болести које други подносе

Јован Дучић

• Волим 2

Подели на овим сајтовима

Želje morate napustiti ili ih morate potpuno i valjano željeti. Ako budete mogli jednom tako da se molite, da ste u sebi potpuno ubjeđeni u ispunjenje, onda je ona tu. Ali vi želite pa se opet kajete, i pri tome se plašite...

Hermann Hesse

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

723.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...