Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Искрен човек је увек дете.

Сократ

Nešto za čime sam oduvek žudeo, a na čemu sam jako malo radio... :(

Slava Bogu te poznajem ovakve ljude, njihovo prisustvo leči.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

"Svaka osoba, svi dogadjaji u tvom zivotu su tu jer si ih sebi privukao. Ono sto sa njima odlucis da uradis je na tebi da odaberes"

Ricard Bah

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Svi smo mi deca. Jedina razlika je u našim igračkama.
Ajrton Sena

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ко каже да је осмех симбол среће, а суза симбол туге?
Некада показујемо велику радост сузама,а дубоку тугу осмехом.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

''...Ali nije sreća pronaći nekoga. Sreća je pronaći onu jedinu pravu polovinu koja negdje čeka svakoga od nas. Onu ili onoga bez koje ponekad provedemo čitav život, ne živeći.
Znate, ja živim zbog želje da je nadjem. I bojim se tog susreta jer ako nadjem tu svoju polovinu, a ne budem mogao da se sjedinim sa njom, izgubiću jedini razlog za život...''

Ljiljana Habjanović Djurović - ''Paunovo pero''

Подели на овим сајтовима

c7777faa4792381ab6f2df45ecc8aa6f.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ја сам ИСТИНА, а ви ми не верујете; Ја сам СВЕТЛОСТ, а ви ме не видите; Ја сам ПУТ, а ви ме не следите; Ја сам ЖИВОТ, а ви ме не иштете; Ја сам УЧИТЕЉ, а ви ме не слушате; Ја сам ГОСПОД, а ви ми се не повинујете; Ја сам ваш БОГ, а ви ми се не молисте; Ја вас љубим као пријатеље, а ви Мене не љубите; АКО СТЕ НЕСРЕЋНИ, ОНДА НЕ КРИВИТЕ МЕНЕ.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ljudi se sretnu slučajno ili namerno. I ponekada ih Bog razdvoji, ne da bi se njihova priča završila, nego da bi shvatili koliko znače jedno drugom....n.a.

izvini, ali ne mogu da ne pitam,

je li ovo sudbina?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

izvini, ali ne mogu da ne pitam, je li ovo sudbina?
немаш кога Оги....аутор је непознат..... :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...