Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16.10.2021. at 19:26, Sun14861 рече

Haha to mi je I Liga rekao

Ko je zvao Ligu. 😁

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Sun14861 рече

Haha mi smo ostarili na ovom forumu ...

Ki orlovi smo. :D

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Чим се ураган смирио, не сећате се како сте успели да га пређете, како сте успели да преживите. У стварности, (никад) нећете знати како се ураган смирио. Једно је сигурно. Када изађеш одатле, ниси иста особа која је ушла...

(Харуки Мураками - Кафка поред мора)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Uprkos uvreženom mišljenju odustajanje nije samo manir gubitnika...

Odustajanje je jako važno i za pobednike...

Znati kada da odustaneš...

Kada da promeniš smer u kome ideš...

Kada da napustiš toksičnu vezu...odnos...okolinu ili situaciju...

Kada da se ne zadovoljavaš malim i da zahtevaš više od života...

Kada da odustaneš od nečega što jednostavo ne ide i da kreneš dalje...u nešto novo...

Sve su to osobine ljudi koji redovno pobeđuju u životu...

Paradoksalno...

Ukoliko nikad ne odustanemo ni od čega...možda ćemo na kraju morati da odustaneno od onoga što je najvažnije...

Od sebe i od svojih snova...

Tako da...

Pravilo je vrlo prosto...

Rigidno oko destinacije...

Fleksibilno oko putovanja...

Dr Vladimir Djuric

• Свиђа ми се 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

20211108_095531601023697145704951.jpg?w=

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

„ Смрт не постоји, а самим тим сазнањем, нестаје и страх од исте !

И запамтите : ниједан човек који је постојао, није умро. Претворили су се у Светлост и као такви постоје и даље. Тајна је у томе да се светлосне честице врате у првобитно стање. Ја сам трагао за тиме како да се очува људска енергија. Она је једна од видова Светлости у Души, понекад равна врхунском небеском светлу. Нисам трагао за тим ради себе, већ ради добра свих. Верујем да ће моја открића учинити људима живот лакшим и усмерити их на духовност и моралност. "

Никола Тесла

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

1482438083_Snimakekrana2022-02-26153309.png.d255568942839182c0702829a8f6b6d1.png

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Evo me u jednom danu kada me tišti, kao ulaz u tamnicu, jednoličnost svega. Jednoličnost svega, međutim, nije ništa drugo nego moja vlastita jednoličnost. Svako lice, čak i nečije koje smo videli juče, danas je drugo, jer danas nije juče. Svaki dan je onaj dan koji jeste, i nikad nije bilo drugog istog na svetu.

Kukavička ljubav koju svi gajimo prema slobodi, pravi je pokazatelj težine tereta našeg ropstva.  Čak i ja koji sam maločas rekao da čeznem za kolibom ili pećinom gde bih bio oslobodjen od jednoličnosti svega, koja je zapravo moja sopstvena jednoličnost, da li bih se usudio da odem u tu kolibu ili pećinu, znajući pouzdano da će ta jednoličnost, budući da je deo mene, uvek i svuda da me prati?  Čak i ja, koji se gušim tamo gde jesam i zato što jesam, gde bih disao bolje, ako je bolest u mojim plućima a ne u stvarima koje me okružuju?

Fernando Pesoa – IZ “KNJIGE NESPOKOJA”

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...