Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Незрели умови живе од исушивања бића другог видећи сав свој идентитет у наметању кривице. Зрели умови иду другим смером, другог виде само кроз диоптрију праштања.

Записи из ништине

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

67586aa8498c4430acf68702527fdee1.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

bf2ffce7272d4a3582966865e3b71c3f.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

21907c95feb94641a6f39e4415401fa2.png

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ali zapamti da su stari ljudi davno rekli: Nije vrijeme došlo da ginemo, nego da se vidi ko je kakav. I ovo su takva vremena.

Ivo Andrić

16387089_1420835477967693_39012530109643

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Лако је у добру,добар бити, али је тешко у злу добар бити.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kada je u našem srcu samo Bog, onda je u nama sve,sve obuhvatamo. A mi često želimo ovo,ono a zaboravljamo da počnemo od želje za Bogom, pa i da ostanemo u toj želji, a onda bi imali i ovo i ono, ako nam to suštinski potrebno, imali bi ono što nam suštinski treba. Šta zapravo želiš ti? Lutamo...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Наши ближњи који су умрли, чезну за нашим молитвама, као што затвореници чезну за посетама својих рођака.

(Старац Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Screenshot_6.png

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"...Mislim da je ljudima dosta foliranja i fame - dosta im je da je izvode i dosta im je da je posmatraju. Gladni smo ljudi koji imaju hrabrosti da kažu "ne, nije mi dobro, nije mi sve potaman", ili "treba mi pomoć", ili "izvini, pogrešio/la sam". Gladni smo stvarnih, autentičnih ljudi sa integritetom, autentičnih nas samih, života, odnosa, zaceljenja, trenutaka - istinitih, nenameštenih. Gladni smo da ne budemo definisani samo našim uspesima, titulom, zaradom, izgledom, popularnošću, biografijom; gladni smo dubine i punoće odnosa sa sobom, drugima i životom. Žudimo da budemo u miru kako sa blagodetima života, tako i sa njenim nesavršenostima". 

~ Brené Brown

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...