Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, Милан Ракић рече

Да л' није неко предсказание? :scratch_head:

Screenshot-20190622-205022.jpg

@Милан РакићДа случајно нисте у некој мистичној трансферзали са Пуебло индијанцима, тј. Анасазима? Број четири је њихова света цифра. :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 17 часа, Bokisd рече

Auuu, :D ...svaka cast.... :naklon:

@BokisdБлагодарим! Ко зна, можда ова наша чељад што још нису стала испред олтара нађу овде на Поукама кротке православне жене/снаје, Српкиње и чојствене мужеве/зетове, Србе, па да их нашој својти причислимо!  :D

Подели на овим сајтовима

Vidikovac u Sićevačkoj klisuri. Koga put nanese, predivna je priroda :aplauz:

1998CAM_2019_06_21_02_16_20_FN.jpg

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milena B. рече

Vidikovac u Sićevačkoj klisuri. Koga put nanese, predivna je priroda :aplauz:

1998CAM_2019_06_21_02_16_20_FN.jpg

Lepa suknja :D odakle je? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

@Smaragdni kamičak  Hvalaa :sunce: suknja je iz Bosne

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, o. Miroljub рече

Димљено скоро 10 сати. 

Uz to sunes jedn buteljce vina i sednes. To ti se zove lepa smrt... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, o. Miroljub рече

Пост почиње у понедељак, па да се мало омрсимо. Брискет и рибс на тексашки начин. Димљено скоро 10 сати. 

422B1AA9-CBE0-411D-8E9E-E292AA474110.jpeg

Коло сам оваквијех и сличних ствари изео док сам живео у Тексасу... Разбија колко је добро!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

Uz to sunes jedn buteljce vina i sednes. To ti se zove lepa smrt... 0703_read

Иде и уз добро винце и уз ‘ладно пивце! Јужњаци (ја волим да их и даље зовем Конфедерати, више их готовим од Јенкија-северњака, а и Дикси нам је некако сличнији по менталитету), служе уз слатки хладни чај. И то је добра комбинација за оне који нису ни вински ни пивски. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Juanito рече

Коло сам оваквијех и сличних ствари изео док сам живео у Тексасу... Разбија колко је добро!

Што јес’ јес’, стварно разбија колико је добро и укусно. А још кад се додају јужњачки и југозападни зарзавати ...that is the best comfort soul foods! Slow and low, keep calm and BBQ on!

Нека нам је благословен почетак Апостолског поста!

Подели на овим сајтовима

On 23.6.2019. at 4:43, o. Miroljub рече

Ко зна, можда ова наша чељад што још нису стала испред олтара нађу овде на Поукама кротке православне жене/снаје, Српкиње 

On 22.6.2019. at 11:28, o. Miroljub рече

Из те љубави, уз Божји благослов, родило се осморо деце. Четири кћери и четири сина! 

Ovo je neko novo vreme, vreme "ženskih sloboda" i vanbračnih partnerskih odnosa.

Danas je vrlo teško pronaći devojku, kojoj je na umu brak u kome će roditi makar jedno dete, a da to bude iz ljubavi. Još teže ako znaju da si vernik.

Za muškarce koji ne poseduju tražene fizičke osobine, to je pravi je podvig. Nažalost, kad moram tako da kažem. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, o. Miroljub рече

Иде и уз добро винце и уз ‘ладно пивце!

Pivo je za divljake, vino je gospocko pice! :ladan:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Pivo je za divljake, vino je gospocko pice! :ladan:

А шта му дођемо ми који волимо и конзумирамо и једно и друго? Дивља господа? Господски дивљаци?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

А шта му дођемо ми који волимо и конзумирамо и једно и друго? Дивља господа? Господски дивљаци?

Vi mu dođete...pijani, ako konzumirate istovremeno :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...