Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Tavita  Negde sam vido fotku, prelepa si devojka. Nemoj sa ovom narandzastom da teras cirkuse, ta potreba da se menja nesto na lepse, jes da neam ideju koja, ali neka bude nekako unutrasnja. Ili zvizni neko dobro delo, u sto skorije vreme bices lepa sebi veoma mnogo. :D:D

Ako ces da slusas mene, al to nije uvek dobro, neam ni ja poverenje veliko. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, Tavita рече

Ličila bih na smrt, odmah da ti kažem :)) ili na Mortišu:FDF0EB22-7D5B-41E7-ABAA-756046C1DF65.jpeg

Jok bre, stricnes malo botoksa u jagodice i usta, namrcis malo obrve da izgledaju gusce, nabacis vestacke trepavice i odes malo na planinaranje da ti vetar zatalasa kosu i dobijes rodjenu  sestru bliznakinju. :)))

Megan-Fox-MeToo-Story%20(1).jpg

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, WiseMan рече

Došlo vrijeme da se ošišam, da budem svojoj majci lijep! :D

IMAG0031.jpg

Fala Bogu da si se malo unormalio. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 10.3.2019. at 19:30, Tavita рече

Šta da radim. Takvu me mama rodila.

Ne, kao od majke rodjena znaci nesto drugo.

• Хахаха 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Nebojš.a рече

Čitam redom komentare o Tavitinoj eventualnoj boji. Kao da se nikome ne dopada tako. A meni je ok. I to baš zbog kontrasta.

Uvek je promena šokantna, ma koliko da ode u plus. A ovo izvesno ide u plus.

Iskreno, nija ne vidim sta mi tu toliko lose pristaje.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Broken рече

Otvori anketu da glasamo.

Stavis vise boja u opcije za glasanje. Mi se izjasnimo I ti se ofarbas u pobednicku boju.

Cak I ako ti se ne svidi kako ispadne mozes da okrivis nas I resis problem. 

eh, gdje mi je bila ova ideja za sve zivotne odluke...?! :)) oci si mi otvorio :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...