Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Natasa. рече

Podbada ona, podbadaju nju, podbadamo jedni druge i onda se izljubimo za praznike :smeh1:. Kažem ja ciganska posla :smeh1:, a to dođe uvreda, kao da oni nisu ljudi. 

Па да има зашта и да се извињава и прашта. А не оно "Брате сестро, очешах те по рамену у цркви, праштај мени грешном".

Ово ме подсетило на ситуацију од летос, кад сам био у једној малој грчкој цркви, а она пуна ко чеп. И кад се браћа и сестре Грци и Гркиње гуркају (сардинирају боље рећи) у реду за Причешће, ту се види ко смирење глуми а ко не :catfight:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Па да има зашта и да се извињава и прашта. А не оно "Брате сестро, очешах те по рамену у цркви, праштај мени грешном".

Paz' da neće da se izvinjava...a i što bi, forum, pričamo, ne možemo se hartovati ceo dan. Bilo bi i dosadno :slavaaa:

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Рапсоди рече

Где си био ( а био си ту) кад су ВСБ и Трифке на врло ружан начин, чак бих рекла детињи, прозивали  Ташу, Ану и мене. Сва твоја  " непристрасност "   се напрасно ућутала...         

Sestro samo hrabro i stalozeno, mozemo se valjda same izboriti :kriminalac:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Рапсоди рече

Ја то тако не доживљавам, само се шалим . Но нисам савршена . Колико видим овде па скоро и да нема тема која није  без обзира на озбиљност исте,  или окренута на шалу или на  спамовање. Где си био( а био си ту) кад су ВСБ и Трифке на врло ружан начин, чак бих рекла детињи, прозивали  Ташу, Ану и мене. Сва твоја  " непристрасност "   се напрасно ућутала...         

Нико не прозива као ти. Њихов начин може да буде детињи или ружан, али не толико циничан и ниподаштавајући, што се тњби редовно дешава. Екстра што нико од њих никад после тога не глуми неко невинашце и да шатро нема појма о чему се ради.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Нико не прозива као ти. Њихов начин може да буде детињи или ружан, али не толико циничан и ниподаштавајући, што се тњби редовно дешава. Екстра што нико од њих никад после тога не глуми неко невинашце и да шатро нема појма о чему се ради.

Нико није такав инквизитор као ти, али нека, да не набрајам колико си их отерао са форума и какве страшне осуђујуће речи си им упутио. Почев од Дијане, па да не набрајам остале. А твој однос према опонентима не да је циничан  и ниподаштавајући, већ тако немилостив , нехришћански, логички прорачунат и да не набрајам више.       

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Рапсоди рече

Нико није такав инквизитор као ти, али нека, да не набрајам колико си их отерао са форума и какве страшне осуђујуће речи си им упутио. Почев од Дијане, па да не набрајам остале. А твој однос према опонентима не да је циничан  и ниподаштавајући, већ тако немилостив , нехришћански, логички прорачунат и да не набрајам више.       

Све и да си у праву око свега што си рекла (а немам намеру да се правдам, да се одмах разумемо), то опет не решава проблем који направиш сваки пут кад бацаш отров по форуму.

Понављам, потпуно беспотребно, кад је ситуација скроз опуштена.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, RYLAH рече

Све и да си у праву око свега што си рекла (а немам намеру да се правдам, да се одмах разумемо), то опет не решава проблем који направиш сваки пут кад бацаш отров по форуму.

Понављам, потпуно беспотребно, кад је ситуација скроз опуштена.

Е стварно ме мрзи да се са тобом прегањам....па и све да је тачно, мука ми више да се правдам. 

Ако је ситуација скроз опуштена , значи да није ни било отрова...па ваљда бих вас досада све потровала :smeh1: 

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Е стварно ме мрзи да се са тобом прегањам....па и све да је тачно, мука ми више да се правдам. 

Ако је ситуација скроз опуштена , значи да није ни било отрова...па ваљда бих вас досада све потровала :smeh1: 

Ма супер ако се овим реши проблем, али је баш безвезе јер то радиш стално, а беспотребно. Опуштенција буде на теми некој, одједном убациш неки отров, спустиш неког најгоре, без потребе, направиш се луда или преподобно наивна кад те неко прозове за то (као сад рецимо), и онда додатно смориш људе тим ставом, и скроз се промени атмосфера.

Имај на уми да су овде на форуму ипак углавном људи код којих те форе не пролазе, и који немају потребе да трпе таква иживљавања.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ayla рече

Niko me ne pita zašto je orhideja ispirsana? :1319_womens:

Dobro za zasto je? :945729:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nebojš.a рече

Poklanjali su ti stalno cveće a ponašali se nedostojno ljubavi pa si na kraju omrznula cveće i sad se iživljavaš nad njim.

Ne?

Ne, zabogamilogadragoga. 1324_womens

Управо сада, Trifke рече

Dobro za zasto je? :945729:

Tražila je sama, pa ja onda kao nešto kriva. Sama pala, sama se ubila.

(kakav je ovaj moj @Nebojš.a ... no volim ga, neka sam prokleta :0212_rolleyes:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasa. рече

Podbada ona, podbadaju nju, podbadamo jedni druge i onda se izljubimo za praznike :smeh1:. Kažem ja ciganska posla :smeh1:, a to dođe uvreda, kao da oni nisu ljudi. 

Ama mora britke sablje da rade inače si prop`o

A najslađe od svega je kada se umore protivničke strane pa ono koje prvo malakše izgovori: PRAŠTAJ BRATE, dođe mi da se prevrnem

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...