Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

E, al` on ti stvarno spada u jeftinije po ceni. Da vi`s kakvi su oni 3-4 puta skuplji... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хајд и ја мало да испамујем тему гледе мјузичких инштрумената... Ако некада будем зарадио хиљаду ипо евра, ово купујем обавезно:

http://www.youtube.com/watch?v=nTFvNHD42hY

Ем је јефтинија од правих хармоника (на пример пиђини је око 3500 ојрија, док су далапе и до 5 сома у европској валути), ем је јефтинији и од осталих клавијатура/синтисајзера исте класе и сличних могућности.  Ем сам о овако нечему маштао кад сам био клинац.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Хајд и ја мало да испамујем тему гледе мјузичких инштрумената... Ако некада будем зарадио хиљаду ипо евра, ово купујем обавезно:

http://www.youtube.com/watch?v=nTFvNHD42hY

Ем је јефтинија од правих хармоника (на пример пиђини је око 3500 ојрија, док су далапе и до 5 сома у европској валути), ем је јефтинији и од осталих клавијатура/синтисајзера исте класе и сличних могућности.  Ем сам о овако нечему маштао кад сам био клинац.

Ma skroz je izvrsna... :)

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@,

Ја сам мислила да си ти много старији! Оно............око 40 :)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

МА ја мислим да су наши аватари заправо наше праве слике и прилике... :laugh1:

Подели на овим сајтовима

@,

Ја сам мислила да си ти много старији! Оно............око 40 :)

Па кад меће маторе људе на аватар . 

Подели на овим сајтовима

Мало сам се шалио са Дрвцетом па после видех да је било непримерено. ;)

Sale sa drvcetom su uvek neprimerene, ali nisam video na vreme da mi ozuti lisce od besa, tako da nema problema.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Moje fotke su nestale famoznim trolovanjem foruma,pa da ispravimo tu nepravdu.
rsz_1rsz_1rsz_1picture_005.jpg1371784421951.jpg

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...