Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gordana Majkic, on 26 Jul 2013 - 01:28, каже: Ах, лако вама зезати стару жену....смајликојидрамосера Vinjak je eliksir mladosti....

и од њега се не спава :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

...kog forumasa ste prepoznali na fotografiji....?

druzenje.jpg

драги моји.....ја стварно не знам ко је од форумаша на овој слици....и не знам где је та фотографија направљена.....зато сам вас то питала...... :.mislise.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...само сам се мало шалила   :0102_laugh:.. girl_smiley..мислим да ми нећете то замерити.. :mazenje:..мало игре и забаве по овој летњој врућини није на одмет..... :120286:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...само сам се мало шалила   :0102_laugh:.. girl_smiley..мислим да ми нећете то замерити.. :mazenje:..мало игре и забаве по овој летњој врућини није на одмет..... :120286:

Ихх бре Јоле. А ја се знојио и грејао собу размишљајући ко је. Чак сам почео и да се димим....

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ихх бре Јоле. А ја се знојио и грејао собу размишљајући ко је. Чак сам почео и да се димим....

Nadji brzo mozgalice na netu i upraznjavaj ih tek posle tushiranja hladnom vodom :)

Kad se utreniras spustice se temperatura .

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Vise je ovo zippovana emocija, a i nisam siguran da vas dve imate kantu za emocije

Ona ima,stalno mi spamuje temu....i potcenjuje moje  prekrasne ideje  :) ....

Ja sam se setila da to ljubi nemaju gde da bace bes ili im je potrebna neka kesa da u nju vrište...pa sam iz čovekoljubivih  razloga otvorila novu temu"Kanta da emotivno smeće",ali je i ona uvenula.... :)

Šta ću kad me neće,pa neće...samo kanta,nigde smeće

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ja sam se setila da to ljubi nemaju gde da bace bes ili im je potrebna neka kesa da u nju vrište...pa sam iz čovekoljubivih  razloga otvorila novu temu"Kanta da emotivno smeće",ali je i ona uvenula.... :)

U ovim zenskim temama puno ljubavi sam nasao...Ako mi Bog uznese dushu u Njega trazicu da spusti merdevine i za tebe i za gordanu :)

Подели на овим сајтовима

U ovim zenskim temama puno ljubavi sam nasao...Ako mi Bog uznese dushu u Njega trazicu da spusti merdevine i za tebe i za gordanu

Samo se nadam se da nećeš da zaboraviš...ni mene ni Gocu...

Podseti me na "Plave lestvice " :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZIfc8aL0bzQ

:351780:

Подели на овим сајтовима

Samo se nadam se da nećeš da zaboraviš...ni mene ni Gocu...

Podseti me na "Plave lestvice " :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZIfc8aL0bzQ

Pa vas dve toliko lepih boja imate koje se i u meni radjaju tako da nema frke seticu se samog sebe i to ce biti dovoljno da se merdevine spuste :)

Подели на овим сајтовима

Зла, зла Гоца! Е а еси видла, ставила сам слику! smiley-dance007 (а ти ниси, ња ња!   :1312_womens: )

Подели на овим сајтовима

Slika pravednosti i premudrosti Bozje moze da ima i ove boje:

Pijanac u razgovoru sa svestenikom..

Oce ja imam jedno malo zrno vere da ce Hristos doci ispruziti svoju desnicu i reci:

Hodite i vi braco moja malena koji ste sve vreme zivota svog mislili da niste dostojni Carstva Nebeskog.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...