Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

О чему се овде радило? Нема ме цео један дан и увек нешто пропустим.

Ако сам добро схватила неко се спрдао са мојом фотографијом?

Ја бих вас замолила да обришете и оне друге две, јер ни мени се није свидео начин на који се употребљава фотографија коју сам поставила, али рекох, `ајде искулираћу, те написах умерен коментар "безобразници једни", са смајлијем.

Ни ја нисам знала да сам фотографисана (у том тренутку). Фотографија је настала (испред манастира Крушедол, иначе :) ), у тренутку кад сам кренула да станем са друге стране мушкатла :), јер сам приметила да се бакица спрема да седне баш ту. То што сам написала "како да склоним бабу, са ове, ах, тако дивне фотографије" - то сам и мислила! Како да је склоним?! Ето, фотографија је "испала" одлична (који сам ја нарцис :) ), а баба је, просто вишак; без икакве намере вређања ње, њених година и сл. Нисам неки фотошоп мајстор, а видим да овде неки јесу (или сам, можда погрешила).

ups... ja bakutu nisam ni primetila  joooj  0110_hahaha

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ups... ja bakutu nisam ni primetila  joooj  0110_hahaha

Од моје силне лепоте 4chsmu1

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Где оде ова тема... а била је једна од најједноставнијих и најопуштенијих

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Од моје силне лепоте 4chsmu1

4chsmu1 pa otkud znam... :.mislise.  moze biti a i ne mora da znaci...  0110_hahaha

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Бајкери...то све лудо бре  4chsmu1

Ево једна са Љубом, легендом, Архангел

bajker_zps3b09498e.jpg

Подели на овим сајтовима

А ја ћу да цвилим, кумим и молим:

Бога - да ми децу не стрефи нека бољка (к`о по обичају :) )

сестру - да ми чува децу

мужа - да се не дури :)

Извињавам се госпођо. Мада нема на чему, наравно... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Њах, дрвце, прегазио си ми онако лепу слику са Клаусом Кенетом. Ако се играш, желим главу црвеног пилета, много је слатко.

Izvinjavam se, trapav sam, ne znam sta sam to izgazio! ne_shvata 

Evo pilece glave na dar, sa sve alfa kanalom u png formatu, spemne da zameni bilo ciju glavu.

pile.png

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

A ja ovo, ako uspem da ga izlomkam na neke rate...

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/6275-Korg-LP350-BK/

upload_7388_1_d.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...