Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 14. 2. 2019. at 21:09, Liga Džentlmena рече

Princ nestao u akciji. Hehe

Expand  

ne_shvata lepo ti rekoh na jednoj temi, da kada sam ja u pitanju, najjaci samo o(p)staju...:smeh1:

• Хахаха 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 14. 2. 2019. at 21:18, Adelaida рече

ne_shvata lepo ti rekoh na jednoj temi, da kada sam ja u pitanju, najjaci samo o(p)staju...:smeh1:

Expand  

Pa ti olabavi malo kriterijume pa da bude veca konkurencija. :))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 14. 2. 2019. at 22:05, Liga Džentlmena рече

Pa ti olabavi malo kriterijume pa da bude veca konkurencija. :))

Expand  

Ne. Ne dolazi u obzir. Tu sam iskljuciva. Samo kvalitet, kvantitet me ne zanima. ;)

Ja sam kompletna osoba i kompletnu osobu pored sebe i hocu...polovine me ne zanimaju...:D ljubav za mene je ljubav izmedju dve kompletne licnosti koje mogu u miru da koegzistiraju jedna pored druge jer to zele a ne jer im treba drugi da bi bili kompletni i ostvareni....isto tako mogu u miru da egzistiraju i potpuno sami...:)

Подели на овим сајтовима

On 14. 2. 2019. at 22:15, Adelaida рече

Ne. Ne dolazi u obzir. Tu sam iskljuciva. Samo kvalitet, kvantitet me ne zanima. ;)

Ja sam kompletna osoba i kompletnu osobu pored sebe i hocu...polovine me ne zanimaju...:D ljubav za mene je ljubav izmedju dve kompletne licnosti koje mogu u miru da koegzistiraju jedna pored druge jer to zele a ne jer im treba drugi da bi bili kompletni i ostvareni....isto tako mogu u miru da egzistiraju i potpuno sami...:)

Expand  

Pa onda ti ne treba princ, njemu bi morala da se divis. Hehe

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 14. 2. 2019. at 22:15, Adelaida рече

Expand  

This pawn is gonna be a woman sir. Nema nista sister bez sacrifice. :D:D 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 14. 2. 2019. at 23:29, Nikola Stojanovic рече

Nema nista sister bez sacrifice. :D:D 

Expand  

Zrtvovala sam dovoljno da postanem kompletna...

On 14. 2. 2019. at 23:29, Nikola Stojanovic рече

isto tako mogu u miru da egzistiraju i potpuno sami...:)

Expand  

Ajde molim te...nisam ja Majka Teresa niti imam mesijanski kompleks...

On 14. 2. 2019. at 22:30, Liga Džentlmena рече

Pa onda ti ne treba princ, njemu bi morala da se divis.

Expand  

Ne stvaraj sebi idola niti kakvog lika, nemoj mu se diviti ni obozavati...

sedi i obnovi gradivo

On 14. 2. 2019. at 22:28, Broken рече

Dosta je jedan konj.

Expand  

pa ono jest...konj je konj i zadovoljan je time sto jeste...nema komplekse niti hoce da bude slon il kamila...a ni ne predstavlja se kao lama ili kao noj...zivi i dise u skladu sa svojom prirodom :)

Подели на овим сајтовима

On 14. 2. 2019. at 20:14, Adelaida рече

Ja sa konjem...od princa ni traga ni glasa...:laugh1:

Image may contain: ТаÑа ÐлиÑиÑ, smiling, horse, outdoor and nature

Expand  

Ekstra si se obukla, bas mi se svidja kako si sve uklopila a spontana foto je to dodatno naglaslila jer nije naglasak foto stavljen na garderobu i obucu.:) Da, i liniju si lijepo dovrela u red i to je za pohvalu:)

Подели на овим сајтовима

Ja bih se zabrinula da me on pohvali. ;) Nemoj pogresno da me shvatis, ali to ti je klasicno da ne kazem kakvo razmisljanje... od svega na slici on je primetio uske pantalone i ostalo...ja bih prvo primetila tog konja...

Nekad sam bolovala od toga kako cu da se obucem, imala tonu kul garderobe... imam i dalje, ali vise ne bolujem od toga... vazna je sustina, a ne maska... i namerno i svesno se ne oblacim zavodnicki jer ne mogu tad da se otresem od muskog pola... zensko mora da bude svesno sebe na jedan drugi nacin... mi nismo nikakvi objekti...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 15. 2. 2019. at 18:24, Anika рече

Ja bih se zabrinula da me on pohvali. ;) Nemoj pogresno da me shvatis, ali to ti je klasicno da ne kazem kakvo razmisljanje... od svega na slici on je primetio uske pantalone i ostalo...ja bih prvo primetila tog konja...

Nekad sam bolovala od toga kako cu da se obucem, imala tonu kul garderobe... imam i dalje, ali vise ne bolujem od toga... vazna je sustina, a ne maska... i namerno i svesno se ne oblacim zavodnicki jer ne mogu tad da se otresem od muskog pola... zensko mora da bude svesno sebe na jedan drugi nacin... mi nismo nikakvi objekti...

Expand  

Sta ti bi odjedared...? ne_shvata

Uopste nisam dozivela Ronaldov komentar na taj nacin...bas naprotiv. :)

Nemam utisak ni u jednoj reci da me je sveo na objekat...

U svakom slucaju za mene Ronaldov komentar o mom outfitu ostaje osvezenje...jer retki su muskarci koji umeju da udele zeni kompliment za odecu ( tj suptilno za nju samu- zenu)  kao sto je to uradio Ronald a da ne ispadnu prostaci i sirovine. ;) 

To jeste teren sa tankim ledom...pa ko ne zna kako da koraca...lako prokliza kao ti muskarci od kojih ne mozes da se odbranis kada se obuces zavodnicki...

Ja sam se obukla za jahanje , za stalu...kada se budem obukla za zavodjenje videcemo onda....na muci se poznaju junaci :))

Подели на овим сајтовима

Ne, ne, znam nesto sto ti ne znas. Nije mi nista bilo.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...