Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Covece, sa mnom - odvojeno se pise! Morala sam, bode mi oci. :D Znas ti koliko devojaka ce da te ispali zbog toga? :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Broken рече

@Liga Džentlmena A kako pitaš forumaše da se fotografišete ? Jel' pitaš:"Hoćemo sad jedan selfie za forum"?

Brat liga prvo veli, ocemo jednu za forum? Pa mi pruza ruku i grli i kaze Pomaze Bog. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Anika рече

Covece, sa mnom - odvojeno se pise! Morala sam, bode mi oci. :D Znas ti koliko devojaka ce da te ispali zbog toga? :0212_rolleyes:

To se pise na privatnom chatu. Prijatelja kudi nasamo, a hvali ga pred drugima. :D:D Leonardo

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

To se pise na privatnom chatu. Prijatelja kudi nasamo, a hvali ga pred drugima. :D:D Leonardo

Pa pisi mu ti na chatu, sta mene cimas. ;)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Anika рече

Eto jos jedan vid selekcije. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Liga Džentlmena рече

Eto jos jedan vid selekcije. ?

Savet. I ja cesto bezim od dobronamerne kritike. :) A ne treba. Nikad ne znas kad ce ti neko i koliko znaciti. Probudi u sebi svoje potencijale, nemoj se vezivati samo za duhovno. Mi smo tu da menjamo jedni druge i rastemo, zar ne? ;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Anika рече

Savet. I ja cesto bezim od dobronamerne kritike. :) A ne treba. Nikad ne znas kad ce ti neko i koliko znaciti. Probudi u sebi svoje potencijale, nemoj se vezivati samo za duhovno. Mi smo tu da menjamo jedni druge i rastemo, zar ne? ;)

Ma ne se ljutim i ne begam. Nego se zajebavam. Posvadjao sam se sa pravopisom. ne_shvata

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Ma ne se ljutim i ne begam. Nego se zajebavam. Posvadjao sam se sa pravopisom. ne_shvata

Ja sam takav talenat za pisanje imala, razbijala sam sastave u gimnaziji, profesor me obozavao. Ne mogu da prezalim sto nisam trazila vezbanke da mi daju za uspomenu. A onda sam to zapustila, iako jako volim pisane tekstove i smatram da se nekad bolje pismeno izrazavam nego usmeno... Pisala sam i pesme. :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

SNikada necete pogoditi koga sam danas upoznao. :2hf007n:

20190206_163617.jpg

Блаженог међу женама.....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

Нееее...ја и Лига знамо , а ви погађајте :D Јуанито је блажени међу чоколадама....:smeh1:

Само један је на форуму блажени међу женама....12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Milica Bajic рече

Мали што не воли да га тако зову?

Neša?:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...