Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Anika рече

Hvala na komplimentu... :) Ovaj, sta vi meni radite... :D

Ево један challenge. Ако нам се ђаци пласирају на републичко, онда ћемо да се упознамо, а ти види шта ћеш са тим комшијом. Брате, кад морам да будем резервни точак. Уф! Доообро. :smeh1:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, БанеЛ рече

Ево један challenge. Ако нам се ђаци пласирају на републичко, онда ћемо да се упознамо, а ти види шта ћеш са тим комшијом. Брате, кад морам да будем резервни точак. Уф! Доообро. :smeh1:

Хахаа, па ја сам ове год са клинцима - узела сам целу генерацију петака и једно одељење осмог, али од осмака нема ништа спец за такмичење. А знаш да петаци не иду даље од окружног. И мало су ми фију, сви су опчињени музиком, иду на солфеђо, свирају, кад треба да им држим додатну, једва их извучем из музичке школе. :D Али кул је то, само нека су ми они живи и здрави. Већ видим једну малу која ће да ми буде наследница. :sunce:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Liga Džentlmena рече

Liga ne mudruje mnogo nego sedne u auto ili na bus pa pravac da se upozna

Bravo ! Tako i treba.

Sećaš se da sam ja za tebe prorokovao da ćeš se oženiti. Imaš inicijativu, nisi pasivan.

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena E brate moj , zenidba ti je kad imas pun dzak zmija i medju njima je jedna jegulja. Pa aj ti ubodi nju jedinu. :D  Da ti ne pugne crna pogibija, sto bi reko komsa moj. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Nikola Stojanovic рече

@Anika :D U Valjevo se selim. Ti si se od cijele pesme ufatila za grad. :D Ne mogu da analiziram nista. 

Valjevo sam otpisala. :D Dobro je meni ovde gde jesam, samo kad bi vodja povecao plate da mogu malo drugacije da se organizujem.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Liga Džentlmena рече

Kako si krenuo formiraces fotoalbum sa svim clanovima foruma:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Ee brat djoni nije trol. I mnogooo je ozbiljan uzivo. ?

@Nikola Stojanovic

20190205_191642.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ronin рече

Kako si krenuo formiraces fotoalbum sa svim clanovima foruma:smeh1:

Pa da me ne prozivaju kako imam samo prijatelje na fejsu. ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Gogić рече

Jel to bilo neko okupljanje?

Ja ih okupio. ?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Liga Džentlmena рече

Ja ih okupio. ?

pravis stranku:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

@Liga Džentlmena A kako pitaš forumaše da se fotografišete ? Jel' pitaš:"Hoćemo sad jedan selfie za forum"?

Jok, ja kazem 50 e slika samnom oni vade 100 samo da izadju na naslovnu stranu. ?

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...