Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 31 минута, ronin рече

I posle kuka kako ne moze da nadje devojku:smeh1:

Napisao je liga svoj mehanizam, prvo prijatelji pa onda brak. Cini mi se da imaju i mesec dana fore po njegovoj proceni, inace nema nista od zenidbe. Svesna je valjda sestra toga. :D:D

• Свиђа ми се 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 18 минута, Nikola Stojanovic рече

Napisao je liga svoj mehanizam, prvo prijatelji pa onda brak. Cini mi se da imaju i mesec dana fore po njegovoj proceni, inace nema nista od zenidbe. Svesna je valjda sestra toga. :D:D

:suncanje:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Nikola Stojanovic рече

@ronin Tolko batice, ti dok se nakanis ode devojce. Ce bude ozenismo ligu, iako je mlad. :D:D

:kolcecb3hb8:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Sa kumom po snegu polako do "Daščare"

IMG-b4f5733ba634edf876125a4e06ae6324-V.jpg

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

E pa momci i devojke, liga je dobio blagoslov da se zeni a ne da trazi djevojku i da se razvlaci sa vezama i vezicama.  ?

Liga ne mudruje mnogo nego sedne u auto ili na bus pa pravac da se upozna, a vi ne buljite oci i ne krnjite tastaturu vec izadjite iz pecina i upoznavajte se, osim ako niste baksuzi pa ne zelite. ?

Danas sam upoznao jos jednu sjajnu devojku, ali ona neje htela da se slika. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

E pa momci i devojke, liga je dobio blagoslov da se zeni a ne da trazi djevojku i da se razvlaci sa vezama i vezicama.  ?

Liga ne mudruje mnogo nego sedne u auto ili na bus pa pravac da se upozna, a vi ne buljite oci i ne krnjite tastaturu vec izadjite iz pecina i upoznavajte se, osim ako niste baksuzi pa ne zelite. ?

Danas sam upoznao jos jednu sjajnu devojku, ali ona neje htela da se slika. ?

Ko kaze da se mi ne upoznajemo? Ja sam upoznala Boze sacuvaj nekih ljudi za ovih par dana, ali najjace je sto sam upoznala mog komsiju iz kraja gde zivim. Skoro odrasli zajedno, a ne znamo se. I mnogo mi je lep komsa. :sunce:

• Радостан 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Anika рече

Ko kaze da se mi ne upoznajemo? Ja sam upoznala Boze sacuvaj nekih ljudi za ovih par dana, ali najjace je sto sam upoznala mog komsiju iz kraja gde zivim. Skoro odrasli zajedno, a ne znamo se. I mnogo mi je lep komsa. :sunce:

Upoznaj ti lepotice Bandzonija. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Nikola Stojanovic рече

@Anika ,,Kad dodjes u bilo koji grad

A u bilo koji grad se dolazi vrlo kasno,

Kad dodjes vrlo kasno u bilo koji grad...''

:D:D

Dobro, kakve sad veze imam sa Valjevom? :D Mislim, lep grad, zanimljivi ljudi, kako ih ono bese zovu... "podvale" cini mi se. :D Ali, ipak mi objasni.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Liga Džentlmena рече

Upoznaj ti lepotice Bandzonija. ?

Hvala na komplimentu... :) Ovaj, sta vi meni radite... :D

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Anika рече

Hvala na komplimentu... :) Ovaj, sta vi meni radite... :D

Ma ti si dobra, vidi sta meni uradise. Haha

Odma bi da zene i udaju. ?

Samo te teramo da se odvois od kompa i nacinis neku akciju. ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ma ti si dobra, vidi sta meni uradise. Haha

Odma bi da zene i udaju. ?

Samo te teramo da se odvois od kompa i nacinis neku akciju. ?

Ја вала била у Бг-у, нисам ни прилазила компу...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Nikola Stojanovic рече

E vala bas tako, pa nek pricaju posls da sam zagoreo. Vala trebate i vi ostali da se ugledate na mene ako ocete da se zenite i udajete. 

Sto kaze koja neje za brak  pobegne kao oparena il ti ostane prijatelj a ona koja zeli se ne premislja mnogo vec se prilagodi. :skidamkapu:

20190205_091354.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...