Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Borba za (pre) vlast. Direktor vs Predsednik. :D :D 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 18.1.2019. at 18:05, Dominika рече

Liban, manastir Dajr An-Natur i Byblos i selo Fi'a koje je u blizinu mesta gde stanujem sad. I ponovo ispadne tu a manastiru sam smorena :smeh1:

50304743_10161194044240433_2307219000771

Moze kao naslovna za reklamu Pepsija. :D  :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Emisija @Uzareni asfalt@ nemontirani sadrzaj. Ja kao voditelj. :D :D 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena Hahah, bravo mafijo , dobar si. Izbaci samo malo "ovaj" , vidi se nesigurnos, mora da vezbas to malo. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Hahah, bravo mafijo , dobar si. Izbaci samo malo "ovaj" , vidi se nesigurnos, mora da vezbas to malo. :D:D

Pogledaj emisije na yutubu kanal " Uzareni asfalt". A sta ces nije me majka rodila da budem u svemu dobar. ??

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena Hahah, vazi batice. Ja sam kod Masana mlatio Zemunce u dosije. Ali to nije za siru javnos. :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Hahah, vazi batice. Ja sam kod Masana mlatio Zemunce u dosije. Ali to nije za siru javnos. :D:D

Nisam za to cuo, ajd posalji link u pp.

Подели на овим сајтовима

On 22.1.2019. at 20:07, Милан Ракић рече

Само вас гледамо!  Поyy!!!

IMG-ee7a7eea2b4fd17d58004ae655f5e017-V.j

Ovaj na slici, jel to onaj bubnjar iz Sijetla?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

78174673ae2b463986d89d802d26a6fc0d3ee23e

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Eh taj Prag... budi lepe uspomene. ;) Nekome je zadrhtala ruka... :D

4241542554da588f16f8efee93155cf525dca399

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...