Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Adelaida рече

Moja malenkost i u pozadini vrh Rtnja- Siljak 1565m :mahmah:

Image may contain: one or more people, mountain, sky, outdoor and nature

Ja sam bila sa Pobedom tamo? Čiji si ti član? 

Good old days, mnogo volim planinarenje :sunce:.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Natasa. рече

Čiji si ti član? 

Planinarski klub Greben iz Mladenovca, bili su klubovi iz cele Srbije

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Adelaida рече

Moja malenkost i u pozadini vrh Rtnja- Siljak 1565m :mahmah:

Image may contain: one or more people, mountain, sky, outdoor and nature

image.thumb.png.27b48debff692e1b143051e1573a4c71.png

Ево и мене на врху  Ртња, јул 2018. али не около наоколо, па на врх,   куда иде сав нормалан свет :smeh1: . Кад буш ишла на плус 35 полубосих ногу, кроз високу траву све по камењарима газећи правом линијом према врху, јави се 12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

Кад буш ишла на плус 35 полубосих ногу, кроз високу траву све по камењарима газећи правом линијом према врху, јави се 12:smeha:

Луксуз.

Ја сам скроз голишав,потпуно босих ногу ишао на Елбрус све време се бичујући по леђима. На пола пута ноге су ми се смрзле и отпале па сам остатак пута морао да пређем на рукама...као и да се спустим доле. И не би ми ни то било тешко да ме није срео чопор снежних људи који ме је јурио 15 километара да ме поједе.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Broken рече

Луксуз.

Ја сам скроз голишав,потпуно босих ногу ишао на Елбрус све време се бичујући по леђима. На пола пута ноге су ми се смрзле и отпале па сам остатак пута морао да пређем на рукама...као и да се спустим доле. И не би ми ни то било тешко да ме није срео чопор снежних људи који ме је јурио 15 километара да ме поједе.

Али ја говорим истину...имам и сведоке :) Пошли ми на Ртањ касније(ја по први пут са супргом на Ртањ)  наравно не знам пут, само претпостављам да постоје обележене планинарске стазе (уздам се у супруга јер је ишао мали милион пута) а он знајући да немамо времена  да идемо  обележеним стазама и  да се за дана вратимо,  правац права линија , пун успон, па терај...кроз шушљаге, травуљу и камењаре.Да нешто измили из тих камењара преко којих смо газили на свака три, четири корака...огромна вероватноћа. Ни лудост ни храброст  већ  принцип " немам куд ". Мало сам беснела, мало роптала, и кад сам видела да немам куд ...Гоподе помилуј, све кроз змијарнике....ја преживех....:smeh1:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

А šta, ja kao lažem ?

Неее...ви причате бајке за децу....:smeh1:

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Broken рече

А šta, ja kao lažem ?

Ja ti verujem, Her Broken Münchhausen !

• Радостан 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Dominika рече

Evo pobednika! Bice 'Oce nas' kao nagrada :D

žeemo... w języku polskim :)

Подели на овим сајтовима

Snalazimo se u mecavi. ?

20190114_194047.jpg

20190114_194034.jpg

20190114_194020.jpg

20190114_193952.jpg

20190114_194034.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...