Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tajni sastanak... ja sa mnom i @Danijela. Pa... pre jedno dvae`s minuta. Ajd` ziveli, u zdravlje svima...

...

20180530_193848-01-2.thumb.jpg.2d23380a8fd453393851fd0ebbaed86e.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 12 часа, obi-wan рече

Tajni sastanak... ja sa mnom i @Danijela.

Не зна човјек шта да изабере као најупечатљивији моменат на слици. Твој поглед, њен осмијех или SW постер у позадини :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Goku рече

Не зна човјек шта да изабере као најупечатљивији моменат на слици. Твој поглед, њен осмијех или SW постер у позадини :)

ракију :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Goku рече

Kako bese onaj vic sa Mujom... Prica on Hasi - "bolan, zamisli, danas idem putem i u parku pored - Fata, skroz se na golo skinula, `aljinu okacila na granu, a biciklo naslonila na drvo, i vice mi iz glasa 'uzmi ago sto ti srcu drago'!". A Hasa ce "i sta si ti uradio??" "I ja uz`o biciklo..." :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 30.5.2018. at 20:21, obi-wan рече

20180530_193848-01-2.thumb.jpg.2d23380a8fd453393851fd0ebbaed86e.jpg

@obi-wan Konacno sam uspeo da se setim na koga mi licis, duze vreme me kopkalo :):

Laza%20Lazarevic.jpg

Подели на овим сајтовима

Ми се крстили на Духове у цркви св. Јована Владимира, нашег Стефана крстили прота Драган и отац Вук, били и Србски Православни Појци који су својим појањем још више улепшали ову Свету тајну... Хвала Господу на свему!

34017506_2109917889279981_66199420995947

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Jos jedan tajni sastanak sa @Natasa. 

20180601_183432-01.jpeg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Broken рече

Isti !!! :unbelieveble:

Што би у нашем крају рекли - пљунути !

( никада нисам разумела зашто уместо исти отац; мајка; итд, кажу пљунути отац; мајка...) ne_shvata

• Хахаха 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@grigorije22

Sta `e ovo?? Kamo su puske, bombe, mitraljezi, S-300... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...