Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Lady Godiva рече

Ма да, деца нањуше на шта си слаб. Тебе хвата на сујету, жену веровано на приче "ти си најбоља мама на свету и много те волим".. манипулатор мали.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 43 минута, Broken рече

Јеси ли ме цитирао грешком? Или да би додатно истакао моју мудрост, оно да се два пута прочита, да се добро утуви у главу? :D

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Lady Godiva рече

Јеси ли ме цитирао грешком? Или да би додатно истакао моју мудрост, оно да се два пута прочита, да се добро утуви у главу? :D

Ma nije, mobilni mi brlja.

Hteo sam da kažem da deca možda jednostavno vide ogoljenu istinu i to prosto i kažu. :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, "Tamo daleko" рече

Milane, delis cokolade ili ne? :-)

Какве чоколаде? Данас сам тек мало дошао себи након 10 дана агоније гледе глутеалног апсцеса,  којег су ми месари са ВМА пре неки дан исекли на живо.  И тако сад лежим на стомаку и видам рану,  деца се разбежала,  жена на послу, а ја рек'о ај' један болеснчки селфи. 

Подели на овим сајтовима

А видим сад ово са киндер јајима.  Може.  Кад дош у Земун ил ја ту, може свакако. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Какве чоколаде? Данас сам тек мало дошао себи након 10 дана агоније гледе глутеалног апсцеса,  којег су ми месари са ВМА пре неки дан исекли на живо.  И тако сад лежим на стомаку и видам рану,  деца се разбежала,  жена на послу, а ја рек'о ај' један болеснчки селфи. 

Drži se Rakicu! 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Милан Ракић рече

Pa to su danas najveća dostignuća i blagodati moderne medicine, ne umijete uživati u njima?

18+ psihički labilni i nestabilni, trudne ženske i plašljivi mladenci - radije NE GLEDAT!

https://www.youtube.com/watch?v=3steknS2td8

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

пре неки дан исекли на живо

? ? ? :unbelieveble:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

? ? ? :unbelieveble:

Па веџбају ратну кирургију,  штасчудиш :)))

Ово је рецидив,  имао сам ја то пре 8 година исто.  И доведен био у стање колапса безмало.  Кад сам се оладио и све прошло,  колко сам попиздио био на тог потпуковника који је радио,  пожелим му то исто.  Следеће године у УН мисији мсм у Обали Бјелокости,  тај који ме секо наживо фасује маларију,  једва осто жив.  Било ми жао после

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...