Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Милан Ракић рече

Па веџбају ратну кирургију,  штасчудиш :)))

Ово је рецидив,  имао сам ја то пре 8 година исто.  И доведен био у стање колапса безмало.  Кад сам се оладио и све прошло,  колко сам попиздио био на тог потпуковника који је радио,  пожелим му то исто.  Следеће године у УН мисији мсм у Обали Бјелокости,  тај који ме секо наживо фасује маларију,  једва осто жив.  Било ми жао после

Ma cekaj, ali sto nazivo, aman ludaka?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, obi-wan рече

Ma cekaj, ali sto nazivo, aman ludaka?...

Откуд знам брате. 

пре 9 минута, Аурор рече

Jel mi se čini ili možda imaš Hornerov sindrom?

Није.  Само кад се опустим и бленем као сад.  Иначе овако нормално не.  Мсм.,  није ваљда.  Немам потребе још за очним,  тако да ми нико није поставио Дг

Подели на овим сајтовима

Nadjo` malopre ovu neurednu, jos od zimus... tek ust`o, a treba da izadjem da valjda ocistim sneg...

...

IMG_7928-2b.jpg.a393827b63e0ec07ee04578233532b68.jpg

...

Pa sam je malo menjao u shopu da dobijem "crtez"...

IMG_7928-2b2.jpg.367944215c970e96dcbc3f04fa250c9d.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Nadjo` malopre ovu neurednu, jos od zimus... tek ust`o, a treba da izadjem da valjda ocistim sneg...

Ти си још супер расположен како ја изгледам када сам тек усто а треба да чистим снег а још ако је и ауто залеђен.... %#$$%"#"#$

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Vladan ::: рече

Ти си још супер расположен како ја изгледам када сам тек усто а треба да чистим снег а још ако је и ауто залеђен.... %#$$%"#"#$

E, pa mene vadi sto trenutno nemam auto... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, obi-wan рече

Чим купиш ауто одмах купи ону лопатицу за гребање и једну прискалицу да у њу сипаш зимску течност и спреман си... мање више :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

...

пре 22 минута, obi-wan рече

nista ja tebi ne verujem dok obim struka ne vidim :smeh1:

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

nista ja tebi ne verujem dok obim struka ne vidim :smeh1:

Ne znam kako se to sa autom potrefi uvek kad ti naidjes... :))

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Broken рече

Kad čovek kosa osedi čovek više vredi, kad je sneg na krovu, vatra je u kući... :D

Nisam mogao da tražim temu Muška lepota pa ću ovde staviti sliku. :smeh1:

bb.jpg

Tak' je 

2018-05-11 11.30.39.jpg

Подели на овим сајтовима

32130769_10204828302944577_6739341546178

Након четврт века са класићем поново... У МЈВ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...