Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Снежана рече

@Broken  не знам што ми се смејеш, ал` само да знаш другар`ца Јованка је тад била у 8. месецу трудноће, а месец дана пре тога сам једва преживела морбиле.

Ma ne smejem se na sliku već na komentar:"удаде се јагода ?"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 часа, obi-wan рече

Dobro... evo jedna kacsam jos u skolama radio, od pre neku godinu... ovde sa djacima na slikanju, naravno - morao sam da o`secem taj deo...

...

Scan1.jpg.c22f4078873b24bbb00d71f7058d7fb2.jpg

:unbelieveble:Sad moz da zakljucate forum...desilo se sto se mislilo da nikad nece...  .:sunce:

Подели на овим сајтовима

Пре око 20 година.... нови програмер дош'о у фирму и одма' ме усликали за сваки случај ако нешто зезнем :smeh1:

20180330_232651.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

430124_10151353765969334_1778898349_n.jpg

Е ово се зове феминисткиња!

Све признајем! Привилегован сам! Опресија патријархата је стварна! И шта год још треба. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Vladan3 рече

Пре око 20 година.... нови програмер дош'о у фирму и одма' ме усликали за сваки случај ако нешто зезнем :smeh1:

...

Fotosop3.0 :unbelieveble:! Ja sam krenuo sa 3.5 ali je ubrzo izasla 4.0!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, drvce рече

Fotosop3.0 :unbelieveble:! Ja sam krenuo sa 3.5 ali je ubrzo izasla 4.0!

Да да давно беше :) 

Јака фирма: инк-џет, ласер, нови комп, скенер, зип драјв за бекап... фул опрема за "бају" који је једини знао да "користи скенер и уради припрему за штампу" :)) 

Подели на овим сајтовима

Jednu da se malo po`falim... svecanost dodele nagrada na medjunarodnom festivalu horova u Bijeljini 2012. godine, ovde na slici sa kolegama dirigentima ciji su horovi takodje dobili medalje. Mi uzeli srebrnu, bas kao i prethodne 2011. godine, samo ovog puta sa par poena vise, uprkos tezim kompozicijama...

...

DSC_2711.JPG.851914db662c014bda4ad9d5db4187ab.JPG

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ayla рече

... šalim se, Hari Poter

Далееко од смотаног Харија Потера: стручно али мушки ;) 

20180331_002229.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...