Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Broken рече

Komentarišite malo @Grizzly Adams, zar ne vidite kako radi na pink spravama ? :D

Спомињо је неки дан да хоће да прави "men only" теретане. Да није то то?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, RYLAH рече

Не знам о чему се ради, ал све признајем :)

Oznacio sam te na jednom postu pre 3 ili 4 stranice. Razotkrio sam u stilu pravog James Bond-a Milana Rakica!  :cheesy3:

• Радостан 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

На мом профилу стоји пол, годиште, па скоро већина зна одакла сам где живим и како изгледам...где бачи ти нешто о себи сем што ти на профилу  пише да си мушко. 

И ево је... Поново нема појма о чему се ради. Као и увек кад убоде па се пред свима виде неке ствари.

Чему тако цинично понашање? Чему та потреба да стално унижаваш и убадаш друге толико подмукло?

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

И ево је... Поново нема појма о чему се ради. Као и увек кад убоде па се пред свима виде неке ствари.

Чему тако цинично понашање? Чему та потреба да стално унижаваш и убадаш друге толико подмукло?

Јесте ја убадам и ја сам цинична  а ти си невин  ко прва јутарња роса . Моје шале су подмукле и унижавајуће , а свих осталих  тако фине, меке и блажене ...ма ајдеее...

Када сам ја поставила слике на теми, било је шала и то добрих али ни једну нисам схватила злонамерно....све је у оку посматрача...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, RYLAH рече

• Оплаках :)) 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Јесте ја убадам и ја сам цинична  а ти си невин  ко прва јутарња роса . Моје шале су подмукле и унижавајуће , а свих осталих  тако фине, меке и блажене ...ма ајдеее...

Када сам ја поставила слике на теми, било је шала и то добрих али ни једну нисам схватила злонамерно....све је у оку посматрача...

Може дс се деси, ал у твом случају није.

Дакле, не знам одакле потреба да подбадаш људе најгоре а да после глумиш невинашце, ал је баш ружно. А посебно што апсолутно нема потребе за тим, поготово зато што увек прва подбодеш па глумиш жртву кад ти неко одговори на исти начин, или кад те неко прозове за те форе.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Дакле, не знам одакле потреба да подбадаш људе најгоре а да после глумиш невинашце, ал је баш ружно. А посебно што апсолутно нема потребе за тим, поготово зато што увек прва подбодеш па глумиш жртву кад ти неко одговори на исти начин, или кад те неко прозове за те форе.

Ја то тако не доживљавам, само се шалим . Но нисам савршена . Колико видим овде па скоро и да нема тема која није  без обзира на озбиљност исте,  или окренута на шалу или на  спамовање. Где си био( а био си ту) кад су ВСБ и Трифке на врло ружан начин, чак бих рекла детињи, прозивали  Ташу, Ану и мене. Сва твоја  " непристрасност "   се напрасно ућутала...         

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

@Goku  брате мој хвала ти на храбрости....то је ваљда требала да буде реакција већине, а не нека психолошка процена....забога увредила сам власт...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Рапсоди рече

Šta je u tvom oku pa ti ovako nešto prvo padne na pamet kao 'šala'?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Šta je u tvom oku pa ti ovako nešto prvo padne na pamet kao 'šala'?

Прва асоцијација када сам видела  фотку...добро сад можда ми је ђав, ђав дошапнуо идеју, можда вама изгледа увредљиво. Иначе сте цакани  :)

Подели на овим сајтовима

Kako tako nemate ni takta, ni stila. Ako ju je jedan napao, šta je sad svi napadate. Pustite da se lema jedan na jedan. Sve i da ste u pravu, a niste, nije opravdanje da ujedate u grupi.

Kao neiživljeni školarci. I to u osnovnoj.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nebojš.a рече

Kako tako nemate ni takta, ni stila. Ako ju je jedan napao, šta je sad svi napadate. Sve i da ste u pravu, a niste, nije opravdanje da ujedate u grupi.

Kao neiživljeni školarci. I to u osnovnoj.

Jači su u čoporu. Deja vu. Jedva dočekaju rat, pravoslavci moji

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nebojš.a рече

Pustite da se lema jedan na jedan

Резултат слика за dzeki cen borbe

jači su u grupi....:smeh1:

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Phoebe рече

I nju podbadaju, nema nevinih.

Podbada ona, podbadaju nju, podbadamo jedni druge i onda se izljubimo za praznike :smeh1:. Kažem ja ciganska posla :smeh1:, a to dođe uvreda, kao da oni nisu ljudi. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...